Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti - Son Dakika
Magazin

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

Dün akşam 3. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan'ın "Ben ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevemesin" sözleri Twitter'da tepki çekti.

22.10.2020 07:46  Güncelleme: 08:36

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 21 Ekim Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümüne eşini genç bir kadınla aldatan Volkan'ın sözleri damga vurdu.

ÇOCUĞU İÇİN AYIRDIKLARI PARAYI SEVGİLİSİNE KULLANMIŞ

Sadakatsiz son bölümde, Asya kendisini aldatan eşi Volkan'a bir şans daha verdi. Volkan'ın sözleriyle umutlanan Asya'nın hayalleri ise kısa sürdü. Volkan'ı ayrıldığını söylediği Derin'le yeniden görüşürken yakalayan Asya, banka hesaplarını incelediğinde bir şok daha yaşadı.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

Boşanmak için avukata başvuran Asya, daha sonra ise banka hesapları ve Volkan'ın harcamalarıyla ilgili inceleme yaptı. Volkan'ın çocuklarının eğitimi için ayırdıkları parayı çektiğini ve Derin ile buluşmak için bir ev de aldığını öğrenen Asya yıkıldı.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

"İKİ KADINI AYNI ANDA SEVİYORUM"

Bunların yanı sıra Volkan kendisini Derin'le ayrılması gerektiği konusunda uyaran arkadaşı Derya'ya "Asya'yı çok seviyorum. Onsuz bir hayat hayal bile edemiyorum. Ama Derin'i de çok seviyorum. Onun yanında kendimi canlı hissediyorum. İkisini de aynı anda seviyorum. İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden. İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?" dedi.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Dizide Volkan'ın "İki kadını da sevebilirim" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede Twitter'da gündem olan sahne için şu yorumlar yapıldı:

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti
Sadakatsiz\'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter\'da tepki çekti

Son Dakika Magazin Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • GS Lİ: ACİLEN YAYINDAN KALDIRILMASI LAZIM TÜRK MİLLETİNE KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR 34 10 Yanıtla
  • SAYKO: çok güzel örnek oluyorsunuz türk dizileri bravoo.....Yakında aile kavramı kalmayacak ülkede. 39 4 Yanıtla
  • hakan: diziyi gerçek sanıp tepki veren mall of lar :9 20 18 Yanıtla
  • 12: ALLAH KAHRETSIN BU SENARYOLARI YAZANLARI, OYNAYANLARI ,OYNATANLARI. PARA HIRS UGRUNA BİR TOPLUMU NASIL DEJENERE ETTILER . BÜTÜN DİZİLER AYNI HERKES ALT ALTA UST USTE. NASIL HESABINI VERECEKLER ACABA AHIRETTE. O ŞAN SÖHRETLERI PARALARI KURTARACAK MI BAKALIM ONLARI 32 4 Yanıtla
  • deyvani10: biri evli başka kadına aşık oluyor biri en yakın arkadaşın eşinden çocuk yapıyor biri patronun eşine aşık oluyor.diğerleri 7 24 silahla adam öldürüyor milletin ahlağını yerle bir ettiniz nerde bu devlet nerde bu rtük 30 5 Yanıtla
  • By Angaralı: delikanlı adamın annesinden eşinden ve kızından başka sevdiği olamaz böyle diziler yüzünden toplumda yuvalar yıkılıyor aldatmalar ihanetler çoğalıyor 34 1 Yanıtla
  • ..: BÖYLE AHLAK DIŞI KONULAR İÇEREN DİZİLERE NE ZAMAN SON VERİLECEK , EN ÇOK DA BUNU MERAK EDİYORUM. 28 2 Yanıtla
  • GS Lİ: BİR AN ÖNCE YAYINDAN KALDIRILMASI LAZIM..İNANÇLARIMIZA KÜLTÜRÜMÜZE TERS 22 7 Yanıtla
  • uuu: netfiklixxx ahlak bozuyor diynler nerdesiniz 26 3 Yanıtla
  • yaemin: bozuldu gençlik ve bu diziler yuzunden dahada bozulacak nasıl izin veriyor buna devletimiz aklım almıyor 20 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement