Salma Hayek'ten Samimi İtiraf: İlk Ateşli Sahnemde Zorlandım - Son Dakika
Magazin

Salma Hayek'ten Samimi İtiraf: İlk Ateşli Sahnemde Zorlandım

Cesur sahnelerin kadını olarak nam salan Salma Hayek, oynadığı ilk cesur sahnede zorlandığını belirterek "1 saat olarak planlanıyordu fakat 8 saat sürdü" dedi.

06.11.2017 14:57  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

51 yaşındaki ünlü oyuncu Salma Hayek cesur sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu.

DESPERADO İLE ZİRVE YAPTI

Meksika asıllı 51 yaşındaki ünlü oyuncu Salma Hayek kariyeri boyunca çok sayıda filmde soyunsa da sanırız 1995 yapımı Desperado filmindeki cesur sahnesi oyunculuk kariyerinin en ateşli anlarından birisiydi.

1 SAAT OLARAK PLANLANDI, 8 SAAT SÜRDÜ

51 yaşındaki ünlü oyuncu Salma Hayek'in Desperado filminde hayat verdiği karakter Carolina'yı unutmak ne mümkün! Filmde Salma Hayek'in, El Mariachi karakterine hayat veren ve başrolü paylaştığı Antonio Banderas ile olan ateşli sahnesi o dönemlerde oldukça konulmuştu. Salma Hayek, Antonio Banderas ile çektiği cesur sahnenin 1 saat olarak planlandığını fakat çekimlerin 8 saat sürdüğünü belirtti.


"ZORLANDIM" İTİRAFI

Güzel oyuncu yıllar sonra bu sahne için teşhirci olmadığı, böylesine cesur bir sahnenin kendisi için de ilk tecrübe olduğu ve bu yüzden zorlandığı yorumunda bulundu.

GÖĞÜSLERİNDEN MEMNUN DEĞİL

Salma Hayek'e vücunun hangi bölgesini 10 yıl önceki vücudu ile değiştirmek istediği sorulunca "göğüslerim" yanıtını verdi.


2006 YILINDA YENİDEN SOYUNDU

Desperado filmi Salma Hayek'in soyunduğu tek film değil. Salma Hayek 1995 yapımı filmden 11 yıl sonra Colin Farrell ile beraber oynadığı 2006 yapımı Aşka Sor filminde de soyunmuştu.


ÇIRILÇIPLAK DENİZE GİRMİŞTİ

2006 yapımı filmdeki sahnede Salma Hayek bir gece yarısı soyunarak kendisini okyanusun serin sularına bırakıyor. Tamamen çıplak olarak denize giren Salma Hayek'in vücudu geçen yıllara inat anlaşılan hiç yaşlanmıyor.

Salma Hayek\'ten Samimi İtiraf: İlk Ateşli Sahnemde Zorlandım

Son Dakika Magazin Salma Hayek'ten Samimi İtiraf: İlk Ateşli Sahnemde Zorlandım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement