Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti

Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti

'Gençlik Başımda Duman' albümünün en ünlü parçası 'Ateş Böceğim' şarkısı ile tanınan Baha Boduroğlu, kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Usta müzisyenin vefat haberi sunucu Hakan Eren tarafından duyuruldu. Boduroğlu'nun Türk pop müziğine katkıları ve yaptıkları asla unutulmayacak. Cenazesi 23 Temmuz Pazar günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Edirnekapı Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

21.07.2023 03:44

Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti.

'Gençlik Başımda Duman' albümünün en ünlü parçası 'Ateş Böceğim' şarkısı ile tanınan Boduroğlu, kalp yetmezliği nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Acı haberi sunucu Hakan Eren Twitter hesabından duyurdu: "Usta müzisyen Baha Boduroğlu'nu kaybettik. İçim yanıyor şu an. Yıllarım geçti onunla babam gibiydi Türk pop müziğine katkıları ve yaptıkları asla unutulmayacak. Dünya tatlısı insandı. Mekanı cennet olsun."

Baha Boduroğlu'nun cenazesi 23 Temmuz Pazar günü Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Edirnekapı Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

BAHA BODUROĞLU KİMDİR?

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Şarkıcı ve besteci Baha Boduroğlu hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement