Sertap Erener: Konserde Soyunacağım - Son Dakika
Magazin

Sertap Erener: Konserde Soyunacağım

Sertap Erener: Konserde Soyunacağım

Sertab Erener, Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri öncesinde "Konserin en büyük sürprizi benim ve soyunacağım" diye espri yaptı.

05.08.2014 10:05  Güncelleme: 10:01

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, önceki gün Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erener, 2016'nın müzik kariyerinin 25. yılı olduğunu belirterek iki sene sonrası için büyük sürprizlerinin olacağını açıkladı.

TV PROGRAMI GELİYOR

Önümüzdeki günlerde bir TV programı ile hayranlarının karşısına çıkacak olan sanatçı, "Yarışma ya da şarkılı bir program olmayacak, ülkemizin ihtiyaçlarına uygun sosyal sorumluluk projesi gibi bir program olacak" dedi.

"KONSERDE SOYUNACAĞIM"

Erener, "Sahnede sürpriz var mı?" sorusuna ise "En büyük sürpriz benim ve soyunacağım" diyerek güldürdü. Konserine 'Aşk' isimli şarkısıyla başlayan Erener, yavaş hareket etmesinin nedeniyle ilgili açıklama yaptı: "Benim yeni tutkum su kayağı. Öğrenene kadar sürekli düşüyorsunuz, ben de düştüm ve belimi incittim. Kas travması varmış, o yüzden sahne şovu yapamıyorum. Normalde yerimde duramam."

ÇOK PARA HARCADIM

Erener, konserinde sahneyi havadan çekmek için uçan kamera kullanıldığını belirterek "Sezen Aksu bu kamera ile çok uğraşmış, hatta 'UFO gördüm' demişti. Aynı kamerayı Ajda Pekkan da konserlerinde kullanıyor" diye konuştu. Ünlü şarkıcı "Bu gece sahnede orkestrayı bir platform ile yerden yukarıya çıkaracaktım ama çok maliyetli oluyormuş, ona paramız yetmedi" diyerek hayranlarını güldürdü.

"JİLETLERİNİZİ ÇIKARIN"

Konserin ilerleyen saatlerinde özel bir potpuri sunacağını söyleyen Erener, "Çok damar oldu, çantalarınızdan jiletlerinizi çıkarın. Sezen Abla buna 'Sezen draması' diyor, ben de 'Sertab draması' diyeceğim" diye espri yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sertap Erener: Konserde Soyunacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • buyuk hilmi: biz de sertap soyunsa da baksak diyorduk zaten, tek derdimiz oydu. 25 4 Yanıtla
  • CAN58KAN: BU BOLLUKTA SANA KİNSE BAKMAZ KIZIM YÜRÜ GİT. . . 22 0 Yanıtla
  • hasan göktürk: En iyi yaptıkları şey . . . 17 2 Yanıtla
  • mustafa gür: aman soyunun soyunmazsanız olmaz yav siz kasap mısınız etleri teşhirden hoşlanıyorsunuz anlamadım 16 2 Yanıtla
  • vatanamillete: Sertap'ta sorun yok başlığı atanda var! 5 1 Yanıtla

Advertisement