Sevilen Dizi Veda Ediyor - Son Dakika
Magazin

Sevilen Dizi Veda Ediyor

Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinin final tarihi belli oldu.

22.02.2013 09:31  Güncelleme: 11:50

Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj ve İlker Kaleli'nin başrollerinde oynadığı Kayıp Şehir 26. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Cuma günleri yayınlanmaya başlayan dizi daha sonra pazartesi gününe alınmış ve her geçen hafta reytinglerde düşüş yaşamıştı.

GÜNÜ DEĞİŞTİ DÜŞÜŞ BAŞLADI

Başlangıçta reyting listelerinde üst sıralarda olmasına rağmen günü değiştirildikten sonra düşüşe geçen yapım, pazartesi yayınlanan son bölümüyle 13'üncü sırada yer alabilmişti.

ÖNCE YÖNETMENİ GİTTİ!

Dizinin başarılı yönetmeni Cevdet Mercan'ın kanal yönetimi ile gün değişikliği konusunda anlaşmazlığa düştüğü iddia edilmiş ve başarılı yönetmen diziden ayrılmıştı.

Kanal yönetimini, Mercan'ın ayrılması ve reytinglerde düşüş nedeniyle 26 bölüm olarak yapılan anlaşmanın uzatılmaması kararı aldığı belirtiliyor.

Kayıp Şehir, 18 Mart Pazartesi günü yayınlanacak final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Dizinin sona ereceği haberi karşısında ünlü isimler ve eleştirmenler tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. İşte yapılan yorumlar:

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ VAR

HAKAN HATIPOGLU ‏@HakanHatipoglu

Kayıp Şehir'in Final yapması bana çok garip geldi..Yazık oldu güzelim diziye… Artık diziler yalan olmaya başladı sanırım. 18 mart finalmiş

Alper Turgut ‏@AlperTurgut01

Kayıp Şehir dizisi, 18 Mart günü sona erecekmiş. Saatini değiştirdiler, gününü değiştirdiler, yetmedi sonunda fişini çektiler. Yazık olmuş.

Ali Deniz Uslu ‏@Ali_Deniz_Uslu

Kayıp Şehir bitiyor, maymun şovları, aptal karı koca programları tavan yaptı… Sıkıntı yok tabii, malzeme bu

ece yörenç ‏@eceyorenc

"Kayıp Şehir"e gerçekten yazık oldu, Çok canım sıkıldı çok.

Selim Sabah ‏@SelimSabah

Kayıp Şehir biter tabi.Dizinin pek "profesyonel"başrolleri önce ilişki yaşamaya başlayıp 2 gün sonra ayrılırlarsa o performans nereye kadar?

Rahşan Gülşan ‏@rahsangulsan

Kayıp Şehir dizisine gerçekten çok yazık oldu. Ama bu kadar RTÜK tarafından istenmeyen öge barındıran bir yapım için sürpriz olmadı.

Sevilen Dizi Veda Ediyor
Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Sevilen Dizi Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement