Burcu Kıratlı'nın aşkından yanan Sinan Akçıl'dan evlilik açıklaması - Son Dakika
Magazin

Burcu Kıratlı'nın aşkından yanan Sinan Akçıl'dan evlilik açıklaması

Burcu Kıratlı\'nın aşkından yanan Sinan Akçıl\'dan evlilik açıklaması

Ayrıldığı eşi Burcu Kıratlı ile ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşulan Sinan Akçıl bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. "Adeta aşk ateşinden yanıyorum diyebilirim." diyen Akçıl, evlilik tarihleri ile ilgili açıklama yaptı.

24.01.2021 08:11  Güncelleme: 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Amsterdam'da Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Bir dargın bir barışık çalkantılı ilişkilerinde boşanmanın ardından yeniden birlikte olma kararı alan çiftin, yeniden evlenmek için adım attığı öğrenildi.

"AŞK ATEŞİNDEN YANIYORUM"

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Akçıl, hem giyim tarzı hem sözleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Soğuk havada şort giydiği görülen şarkıcı, "Bildiğiniz gibi bu sıralar çok mutluyum. Adeta aşk ateşinden yanıyorum diyebilirim. Bu aşk ateşi de beni soğuktan koruyor, üşümeme engel oluyor." şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl: Aşk ateşinden yanıyorum

"TARİH SÜRPRİZ OLSUN"

Yakın zamanda eski eşi Burcu Kıratlı ile dünya evine gireceği söylentilerine de açıklık getiren Sinan Akçıl, "Tarih sürpriz olsun." dedi. Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani." sözlerinde bulunmuştu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Burcu Kıratlı'nın aşkından yanan Sinan Akçıl'dan evlilik açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mert: kesin öylrdir 3 0 Yanıtla

Advertisement