Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika
Magazin

Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları

Sinan Özedincik\'ten Haftanın Magazin Bombaları

Magazinin usta kalemi Sinan Özedincik, bu hafta magazin dünyasına damga vuran olayları Fulya Ugan'a değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular....

01.12.2012 18:03

Magazinin usta kalemi Sinan Özedincik, bu hafta magazin dünyasına damga vuran olayları Fulya Ugan'a değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular ve perde arkasında yatan olaylar...

AŞKI BİTİREN FATİH TERİM

Buse Terim'in Best Model 2012 birincisi Berk Atan ile aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. El ele görüntülenen çiftin hızlı başlayan aşkı aynı hızla son buldu. Bu aşkın bitiş nedeni olarak Fatih Terim gösterildi. Terim'in kızı Buse'nin, Emre Belözoğlu'nun yeğeni Volkan Bahçekapılı ile aşkını da veto ettiği düşünülürse bu aşkın bitmesine de Terim mi neden oldu sizce?

Kesinlikle Fatih Terim bitirmiştir ilişkiyi. Çünkü daha çok yeni. Ama bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. Bence kızını korumak için yaptı. Terim, bu haberlere, fotoğraflara çok sinirlendi. O, kızına bir yol açtı. Bloguna kendisi bile malzeme oldu. Buse de çok başarılı işler yaptı. Yurt dışından davetler bile aldı. Terim de kızı başarısını devam ettirebilsin diye pek bir şeyine karışmadı. Ama işin içine özel hayat girince... Sonuçta Terim Adanalı, bu iş aileye ters geldi.

İkilinin gece kulübünde tanışması da etkili oldu. Belki başka bir ortamda tanışmış olsalardı farklı sonuçlar olabilirdi. Berk Atan da kötü bir çocuk olmayabilir. Ancak Fatih Terim erken olduğunu düşündü sanırım.

Keşke hemen el ele dolaşmasalardı, önce birbirlerini tanıyıp ondan sonra ortalığa çıksalardı. O zaman belki Berk Atan ile Fatih Terim tanışır, her şey daha farklı olurdu. Sonuçta Terim yobaz bir adam değil. Kızını eve kapatıp kimseyle görüştürmeyen biri hiç değil. Sadece bu işin düzgün bir şekilde yürüyeceğine inanmadı ve kızını korumak istedi ve bu da ilişkinin son bulmasına neden oldu. #Sayfa#

RİVAYETE GÖRE HALA EVLİLER

Can Tanrıyar Twitter'da günah çıkardı. Estetikli burnu düşen eski eşi Petek Dinçöz'den ölen karısına kadar birçok şey yazdı. Tanrıyar'ın şu tweet'i çok konuşuldu: "Eski eşim vefat etti, ikinci eşim (Petek Dinçöz) ölmekten beter olmuş. İlk eşim yaşasaydı özür dilerdim ama Karacaahmet'te! Unutmayın; hepimizin köyü var. O köy deprem yaşamadan gidin ziyaret edin." Sizce Tanrıyar'ın derdi ne?

Can Tanrıyar günah çıkarıyor. Ben rahmetli eski eşi Şafak Demircioğlu ile bir dönem birlikte çalıştım. Tanrıyar, eski eşine çok çektirdi. Çok da ah aldı. O dönemde Şafak Demircioğlu çok zor günler geçirdi. Bence Tanrıyar, eski günleri aklına geldikçe pişmanlık duymaya başladı. Eski eşiyle aralarında aşkın, sevginin dışında çok güzel bir arkadaşlık vardı. Bence o arkadaşını da kaybetmenin acısını, eksikliğini yaşıyor. Yalnız da kaldığı için çok özlüyor. Onlar en zor günlerini, yıllarını birlikte geçirmişlerdi. Bence Tanrıyar yalnızlık nedeniyle bunalıma girip o tweet'leri attı.

Bu hafta Can Tanrıyar'ın haftası oldu resmen. Tanrıyar yine Twitter'dan Petek Dinçöz'le ilgili açıklama yaptı. Tanrıyar, Dinçöz'le dini nikahlarının halen olduğunu şu tweet'le belirtti: "Boşanmamız için 2 şahit ve yan yana gelmemiz gerekiyor. Aslında biz bir bakıma hala evliyiz." Sanki Tanrıyar'ın Dinçöz'e duyguları bitmemiş... Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Ufukta bir barışma söz konusu mu?

Onların neden ayrıldıkları halen bilinmiyor. Gizli tuttular. Rivayete göre halen beraberler ve dışarıya karşı beraberlermiş gibi gösteriyorlar. Ama bu tweet'ten de anlıyoruz ki Tanrıyar, Dinçöz bana her an dönebilir oyunu yapıyor. Ancak Dinçöz ne olduysa kesinlikle dönmek istemiyor. Tanrıyar'ın üzerini çizdi.

Can Tanrıyar zaman zaman buhrana girip böyle tweet'ler atıyor. Ancak iki tarafa da bu durum yaramıyor artık. Dost olarak görüşüyorlar ama barışacaklarını düşünmüyorum. #Sayfa#

ONA DA "KALIBININ ADAMI DEĞİLMİŞ" DİYEBİLİR

En yakın dostlarıyla bir anda iki düşman gibi olan Demet Akalın, son olarak Gökhan Özen'le sıkı fıkı olmaya başladı. Daha önce bir kalemde sildiği Ece Erken ile Seda Önder'le barışan Akalın, Alişan'ı ise henüz affetmedi. Şimdilerde Özen ile kanka olan Akalın, bir süre sonra bu dostluğu da bir kalemde siler mi?

Demet Akalın, arkadaş ilişkilerinde çok verici ve çok çabuk kırılan biri. Yakın arkadaşlarıyla yediğini, içtiğini, özel hayatını, kısacası her şeyini paylaşıyor. Birisine taktığı zaman onunda 24 saatini paylaşıyor. O yüzden de çabuk tüketiyor. Karşı taraf da belli bir saatten sonra Akalın kadar verici olamıyor ve kırıcı olmaya başlıyor. Akalın da "Ben bu kadar şey yaparken o neden yapmıyor" diye düşünüp o kişiyle bağlarını koparıyor. Akalın aslında çok kindar. Gerçi onu da belli bir saatten sonra unutuyor.

Aşklarını, dostluklarını, küsmelerini, barışmalarını hep kameralar önünde yaşıyor. Kendisi de zaten "İki gün haberim çıkmasa bunalıma girerim" diyor. Akalın'ın böyle bir özelliği var. Belki de karşı tarafla çok daha çabuk barışabilecekken ya da küsmeyecekken araya gazetecilerin girmesi, laf taşınması nedeniyle olaylar daha da alevleniyor. O yüzden Gökhan Özen ile araları şu anda çok iyi ama küsmezler diyemiyorum. Her an bekleyebiliriz. Özen için "kalıbının adamı değilmiş" de diyebilir. Buna şaşırmam... #Sayfa#

KIZIMI SEVİYORSAN EVLENİRSİN

Rafet El Roman, kendisinden 21 yaş küçük olan sevgilisi Ceren Kaplakarslan ile nişanlandı. Oğlu Edvan'ın annesi Yeşim Hanım'la nikah masasına oturmayan Roman, Ceren Hanım'a abayı yakmış anlaşılan... Roman'ın 3 çocuğu ve aralarındaki 21 yaş farkı bu aşkı şimdi olmasa bile ileride etkiler mi?

Evet, kesinlikle etkiler. Bu tür ilişkilerin çok örnekleri var. Yaş farkından çok farklı hayat tarzları olumsuz bir etki yapar. Rafet, çok hareketli ya da sık sık gece dışarı çıkan biri değil. Aşk adamı o. O yüzden belli bir süre sonra başkasına da aşık olabilir. Rafet'in öyle bir özelliği var çünkü. 3 çocuk da problem olabilir.

İkilinin ayrılmasına Ceren'in babası neden olmuştu. Çok sert konuşmalar yapmıştı. Şimdi nasıl oldu da baba ikna oldu ben onu anlayamadım. Babası Ceren'i eve kapatıp, telefonunu elinden almıştı. Uzun süre kimseyle iletişim kurmasına izin vermemişti. Bu yüzden Ceren bunalıma girmişti. Hatta yardım bile almıştı. Kızının intihar edeceğinden korkmuş olabilir. ya da Rafet, Ceren'in babasını karşısına alıp konuşmuştur. Baba da "Kızımı seviyorsan evlenirsin" deyip bu işe ancak bu şekilde onay vermiş olabilir. Ceren çok seviyor Rafet'i. İnşallah ayrılmazlar ve mutlu olurlar. #Sayfa#

EKTİĞİNİ BİÇİYOR

Gelelim Can Tanrıyar'ın ardından bu haftaya damga vuran ikinci isim Deniz Akkaya'ya... Akkaya, evine haciz gönderen Efe Önbilgin'e demediğini bırakmadı. Önbilgin'in ne adamlığı kaldı ne de haysiyeti... Akkaya da haksız sayılmaz hani... Önbilgin neden çocuğunun annesine bunu yapıyor? Aralarında bu kadar krizin doğmasına neden olan olay nedir sizce?

Neden olan şey şu kadar basit; Deniz Akkaya ektiğini biçiyor. Efe Önbilgin'in yaşam tarzını hepimiz biliyoruz. Akkaya da onun nasıl biri olduğunu bile bile inat edip çocuk dünyaya getirdi. Yanlış adamı seçti. Akkaya'nın hayatına giren önceki erkeklerin hepsi, Önbilgin'den daha iyi baba olurdu. Bunu çok net söyleyebilirim. Akkaya'nın söylediği her şey doğru. Adamın hayatı belli. Sürekli gece kulüplerinde, alkollü olarak ortalarda dolaşan biri. Hep böyleydi. Akkaya da bunu bilmesine rağmen ondan çocuk sahibi oldu. İsyan ediyor "Bu nasıl baba" diye. Niye isyan ediyor ki! Kendi istedi her şeyi. Şimdi o çocuğa yazık günah. İleride bunları okuyacak. Böyle Twitter'dan tehdit ederek olmaz. Akkaya böyle yaparak bir yere varamaz. Bu adam değişmez çünkü. Bence Akkaya daha onurlu davranıp kesin bir çizgiyle bu duruma son vermeli. Akkaya yazık etti kendine. "İyi ki kızım olmuş" diyor. Sadece bunu düşünüp Önbilgin ile olan sorunlarından sıyrılmalı artık. #Sayfa#

KENDİNİ BİTİRECEK

Günaydın yazarı Bülent Cankurt Naz Elmas'ın alkolü fazla kaçırıp barda sızdığını yazdı... Elmas ise garsonlar tarafından taksiye zor bindirilip eve gönderildiğini yalanladı. Son olarak Umut Eker'le aşk yaşayan ve bu ilişkiyle beraber cici kız halinden çıkıp bir hayli değişen Elmas, biraz inandırıcılığını yitirdi gibi... Elmas'ın bu gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yalanlamış olabilir ama bu haberin yalan olduğunu göstermez. Çünkü bunu yalanlayabilecek en son insanlardan biri. Naz Elmas'ın yaptıkları ortada. En yakın arkadaşımın sevgilisi dediği kişiyle el ele görüntüleniyor. Aramızda bir şey yok diyor. Nasıl oluyor bu iş! Elmas'ın daha önce de alkollü fotoğrafları ortaya çıktı. Bence Elmas'ın inandırıcılığı sıfır. Bu yüzden haberin doğru olduğuna inanıyorum.

Naz Elmas, Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'den sonra kadınlar arasındaki en etkili oyuncu olma yolunda gidiyordu. Bunu dizi sektöründen insanlar, yapımcılar, menajerler de konuşuyor. Ama özel hayatıyla kendini bitiriyor. Bence Elmas, bu dönemdeki en iyi oyunculardan biri. Çok yetenekli. Yapımcılar da Elmas'ın bu hayatı yüzünden geri adım atıyor. Eğer yakın zamanda kendine çeki düzen vermezse bence kendini bitirecek. Ama kendine çeki düzen verirse Türkiye'nin en iyi 5-10 oyuncusundan biri olabilir.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinan Özedincik'ten Haftanın Magazin Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement