Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler

Sürekli ayrıldılar haberleri çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu, düşman çatlattı, meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder, gözyaşlarına hakim olamadı, Zayn Malik ve Gigi Hadid ayrıldı gibi magazin dünyasında yaşanan son dakika olaylardan derlenen magazin haberleri bu sayfada yer almaktadır.

30.10.2021 11:50  Güncelleme: 12:06

Dünyanın takip ettiği çift Zayn Malik ve Gigi Hadid ayrıldı, Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'nun konserinde sahnede dans etti gibi magazin dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerine bu sayfadan erişebilirsiniz.

MEME KANSERİ TEDAVİSİ GÖREN CANAN ERGÜDER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder, İclal Aydın'la yaptığı canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Kansere yakalandığını öğrenme sürecinden bahseden oyuncu, Aydın'ın "Bu süreçte ne düşündünüz?" sorusu üzerine "Ölmek istemiyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren ve son olarak Menajerimi Ara dizisindeki başrol oynarken kanser olduğunu öğrenen Canan Ergüder, uzun süredir meme kanseri tedavisi görüyor. Bir çocuk annesi oyuncu, sosyal medyada #MemeKanseriKontrolu sloganıyla yazar İclal Aydın'ın moderatörlüğünde gerçekleşen yayına katıldı. Kansere yakalandığını öğrendiği günleri anlatan oyuncu, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU'NUN MUHTEŞEM DANSI

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler

Oyuncu Beren Saat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Sarıyer'de konser veren eşi Kenan Doğulu'nun sahnesine çıkarak dans etti. Ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin dansı bu iddialara cevap niteliğindeydi. Dün akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolasıyla Türkiye'nin dört bir yanında etkinlikler düzenlendi. Başarılı şarkıcı Kenan Doğulu da dün akşam Sarıyer Belediyesi'nin düzenlendiği etkinlikte sahne aldı.

ZAYN MALIK VE GIGI HADID AYRILDI

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler

Hollywood'un gözde çifti Gigi Hadid ve Zayn Malik 6 yıllık ilişkilerini olaylı şekilde bitirdi. Ayrılığın nedeni ise Gigi Hadid ve Zayn Malik'in çocukları Khai'nin fotoğraflarının Gigi'nin annesi Yolanda Hadid tarafından basına sızdırıldığı öne sürüldü. Bunun üzerine Zayn Malik'in de Yolanda Hadid'i darbettiği iddia edildi.2015'ten bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü şarkıcı Zayn Malik ve model Gigi Hadid ile ilgili iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. Khai adında 1 yaşında çocukları bulunan Malik ile Hadid'in ilişkilerine son verdiği ileri sürüldü. Ancak iddialar bununla da sınırlı kalmadı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kamp Yerleri: Azyn ayn gayn puhahahaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement