Emma Watson'un Yeni Filmi Türkiye'de Gösterime Girdi - Son Dakika
Magazin

Emma Watson'un Yeni Filmi Türkiye'de Gösterime Girdi

Emma Watson\'un Yeni Filmi Türkiye\'de Gösterime Girdi

Harry Potter filmiyle oyunculuğa adım atan Hollywood yıldızı Emma Watson'un 'Bling Ring-Pırıltılı Hayatlar' filmi Türkiye'de dün gösterime girdi.

14.09.2013 06:02  Güncelleme: 08:22

Henüz 9 yaşındayken rol aldığı 'Harry Potter' filmiyle oyunculuğa adım atan Hollywood yıldızı Emma Watson; Türkiye'de dün gösterime giren 'Bling Ring-Pırıltılı Hayatlar' filmiyle adından söz ettiriyor. Türkiye'den sadece GÜNAYDIN'a konuşan Watson, Sofia Coppola'nın yönettiği filmi anlattı...

Filmde oynamaya nasıl karar verdiniz?

Yıllar önce çalıştığım ajansa, Sofia Coppola'nın ne kadar mükemmel olduğundan bahsetmiştim. Yıllar sonra "Sofia seninle buluşmak istiyor" diye bir telefon geldi. Ben de hemen "Evet" dedim. Başta filmin ne olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu ama Sofia'nın yaptığı işlere hayranlık duyuyordum zaten.

ŞÖHRET MERAKLISI HIRSIZLAR!

'Bling Ring'in konusu ne?

Film, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bir grup şöhret meraklısı gencin ünlüleri hedefleyip onların Hollywood'daki evlerini soymalarını konu ediyor. Bir yıl süren soygunlarda bu gençlerden oluşan çete, ünlülerin 3 milyon dolar değerindeki kıyafetlerini, ayakkabılarını, çantalarını ve mücevherlerini çalmayı başarıyor. Soygunları gerçekleştiren gençlerin soyduğu yıldızlar arasında Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom ve karısı Miranda Kerr de var. Filmde Paris Hilton da ufak bir rol üstlendi ve evinin soyulduğu sahnelerin çekimlerinin kendi evinde yapılmasına izin verdi.

Filmin anlatmak istediği ana fikir sizce nedir?

Filmde yanıtları pek kolay olmayan bir sürü soru var. Sosyal medyanın hayatımızı nasıl etkilediği, onların hayatlarını ne kadar önemsediğimiz ve özel hayatların gizliliğinin kalmaması ile ilgili ne düşündüğümüz... Hep bunlar soruluyor filmde. Bugün Google'a kimin adını yazarsanız yazın, mutlaka bir şeyler bulursunuz. Bazılarının ev adresleri bile çıkıyor! Bu, sadece ünlüleri etkileyen bir şey de değil; bu durum herkesi etkiliyor. Bu filmde Sofia, tüm bunların görünmeyen kötü yanlarını gösteriyor.

Siz de bir Hollywood yıldızısınız. Bu konu ile ilgili eleştiriniz biraz ilginç değil mi?

Benim aşırı tüketim konusu ile ilgili konuşmam, insanlara ikiyüzlülük gibi görünebilir, çünkü ben de sürekli marka giyiyorum. Ama Hollywood ve moda dünyası ayrılmaz bir ikili. Aynı zamanda bazı insanların, kendilerini fark edebilmeleri ya da kendilerine olan güveni kazanabilmeleri için bu materyallere ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum. ve bence bu filme konu olan insanlar; bu elbiseleri, ayakkabıları, mücevherleri çalarken, aslında ünlülerin yaşam tarzlarını çaldıklarını düşünüyorlar.

'Bling Ring'de kötü bir kızı oynamayı kabul etmenizin nedeni; yıllarca 'Harry Potter' serisinde iyi kızı oynadıktan sonra farklı bir rol oynamak olabilir mi?

İşin doğrusu, Coppola imzalı bir projede herhangi bir rolü kabul etmeye hazırdım. O sırada bu filmi yapmaya karar vermişti ve benim de bu projede yer almamı istiyordu. Ben de teklife balıklama atladım. Yani kabul etmemin, rolün türüyle bir alakası yok. Belki dışarıdan bakınca stratejik bir karar gibi görünebilir ama bu rolü kabul etmemdeki en büyük etken, Sofia'ydı.

SOFIA İLE GEÇMİŞİMİZ BENZİYOR

Film çekimlerinde Sofia Coppolla ile ilişkiniz nasıldı?

Tanıştığımız andan itibaren Sofia Coppola ile çok iyi anlaştık. Bunun en önemli sebeplerinden biri de, benzer geçmişlere sahip olmamız. Çünkü ikimiz de şöhretle küçük yaşta tanışma şansına sahip olduk. Sofia da benim gibi çok küçük yaşlarda kamera ile tanışmış. Bununla ilgili hiç konuşmamış olsak da, aramızda hep bir bağ olduğunu düşündüm.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Emma Watson'un Yeni Filmi Türkiye'de Gösterime Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement