Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü! Ekip, kahkahalarını duyunca rahatladı - Son Dakika
Magazin

Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü! Ekip, kahkahalarını duyunca rahatladı

Temizlik Benim İşim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, 5'inci kattaki evin camlarını silerken bir anda yere düştü. Yürekleri ağza getiren Ezildi'nin camın alt tarafındaki çatının üstüne düştüğünü gören ekip bir hayli rahatladı. Düştüğü yerden kahkahalarla kalkan Ezildi ise "Düşenin dostu olmaz" ifadelerini kullanarak espri yaptı.

29.05.2021 09:26  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesabından yayınladığı temizlik videolarıyla viral olan ve şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında sunuculuk yapan Kadir Ezildi, talihsiz bir kaza yaşadı.

"DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ"

Yarışmacısıyla gittikleri evde temiz yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı. Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı. O anları gülerek anlatan Kadir Ezildi, "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. 5. kattayız ama ben yine çıktım. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler" dedi.

Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü! Kahkahayı duyan ekip derin bir nefes aldı
Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü! Ekip, kahkahalarını duyunca rahatladı

Son Dakika Magazin Sunucu Kadir Ezildi, cam silerken yere düştü! Ekip, kahkahalarını duyunca rahatladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hilal Demir: Bilerek düştüğü ne kadarda belli.yarışmacı bile düştükten sonra sakinliğini koruyo sağa sola bakınıyo.reytingleri düşüşte herhalde programın böyle arayışlara girdiklerine göre... 19 11 Yanıtla

Advertisement