Survivor'dan Elendi Duygu'ya Saydırdı - Son Dakika
Magazin

Survivor'dan Elendi Duygu'ya Saydırdı

Survivor\'dan Elendi Duygu\'ya Saydırdı

Bennu Gerede, SMS oylamasıyla adaya veda ettikten sonra ilk kez konuştu.

23.05.2013 07:43  Güncelleme: 07:50

Survivor'da SMS oylaması sonucu Bennu Gerede, adaya veda etti. Gerede, SMS oylamasıyla adaya veda ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Adada Duygu dışında herkesle iyi bir ilişki kurduğunu söyleyen Bennu Gerede, Duygu hakkında sert ifadeler kullandı.

O BENİM MUHATABIM OLAMAZ

Acunn.com'a açıklamalarda bulunan Gerede, "Üzgünüm, 2.5 ay boyunca yoğun bir şey yaşadım. Hem kalmaya hem de elenmeye kendimi hazırlamıştım. Duygu çok hırslı birisi olduğu için her oyunda oynamak istiyordu.

Ben rahatsızlanınca oynayacak kimse bulamadı ve fevri davrandı. Kırıcı laflar söyledi ama o benim muhatabım olamaz. Ben asla böyle konuşmam bir insanla.

EVREN ELENMEMİ İSTEDİ

Adada dedikodu ve strateji yok. Az kişi kaldığımız için sorunlar konuşularak hallediliyordu. Benim kafam o stratejilere ve oyunlara basmadığı için ben bu röportajı veriyorum. Dağhan'ı ben hiç istemeyerek seçmiştim. Ümit ve Cengiz'in seçeceğini bilerek seçmiştim.

Doğukan tercih edildi takım birlikteliğini bozmak istemedik. Adadan gittim çünkü bende yorulmaya başladım, ödüller kaybetmeye başladık, besinsiz kaldık, en büyük sebep çocuklarım beni çağırıyor, evren elenmemi istedi" diyerek adaya veda etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Survivor'dan Elendi Duygu'ya Saydırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement