Tarkan Cephesinden 'Asia' Yalanlaması! - Son Dakika
Magazin

Tarkan Cephesinden 'Asia' Yalanlaması!

Megastar son günlerde çıkan evleneceği haberlere, "Evlilikle ilgili yorum yok. Ancak Asia isimli şarkıcı ile çıkan iddialar kesinlikle doğru değil." dedi.

15.12.2015 08:58  Güncelleme: 09:02

Pop müziğin ünlü sesi Tarkan, hakkında çıkan "Evleniyor" haberleriyle gündem oldu.

KIZ İSTEDİ, SÖZ YAPTI

Megastar, geçtiğimiz günlerde de Almanya'da yaşayan gizemli bir güzeli ailesinden istedi. Bu ismin Tarkan'ın eski aşkı Cezayir asıllı şarkıcı Asia olduğu iddia edildi.

"KESİNLİKLE ASİA DEĞİL"

Ancak Megastar cephesi, "Evlilikle ilgili yorum yok. Ancak Asia isimli şarkıcı ile çıkan iddialar kesinlikle doğru değil" dedi.

Tarkan'ın evleneceği iddia edilen şarkıcı Asia...

Tarkan Cephesinden \'Asia\' Yalanlaması!

Son Dakika Magazin Tarkan Cephesinden 'Asia' Yalanlaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İKP ( İslam Komunist Partisi ): NATO,ABveARAP, ların oyunlarına geldik/geliyoruzBENCE.Rusya uçağını düşürmekle(ZamanıDeğildi)çok büyük hata yaptık.Vatanımız uçuruma sürüklenmek,parçalanmak üzere.Bizimkiler Camilerle,Rabia işaretleriyle,Türbanlarla,uğraşarak (AraplarınDinBekçiliğiniYaparak) Dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman Atom(Bilim,Teknoloji)Çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi deği(BelkideGeçBileOldu).İslam,a,,Terörist Damgası,,vurulup,MüslümanlaraBütünKapılarKapatılabilir.RotaÕyleGõsteriyor. 5 8 Yanıtla
    akp: Ben size cok hak etmiyorum.malesef türkiyedeki vatandas kör olmus. 3 2
  • cem: ula asıl sana olsun haram gs den gittin fb ye de ne oldu Sanki? haram para yeyip gittin haram mesedes aldın. bunu yapan Tanju bey..nasıl da konuşma cesareti buluyorsun öyle. .sen önce kendine bak.. 2 0 Yanıtla
  • Beskazali: Deniz akkayaya samimiyetsiz tavirlariyla programda yer almis cacik olmus 0 0 Yanıtla

Advertisement