Tarkan Sahneye Çıksın Cem de Sunuculuk Yapsın - Son Dakika
Magazin

Tarkan Sahneye Çıksın Cem de Sunuculuk Yapsın

Tarkan Sahneye Çıksın Cem de Sunuculuk Yapsın

Monaco'nun eğlence eksperi Jean-Rene Palacio, Tarkan'ı organizatörü olduğu yaz festivalinde sahneye çıkarmak istiyor.

21.12.2013 06:02

Monaco Prensliği'nin turizm endüstrisinin en büyük oyuncularından La Société des Bains de Mer'in (SBM) kreatif direktörü Jean-Rene Palacio, organizasyonlarında dünya jetsetini ağırlıyor. 60 yaşındaki Palacio, şirket bünyasinde Sporting Summer Festival'i, Carlo Jazz Festival'ini, Kızılhaç Balosu'nu ve Bal de La Rose'un tüm etkinlik programını hazırlıyor. Monaco'nun 'eğlence eksperi' olan Palacio, geçtiğimiz günlerde 'aşık olduğunu' söylediği İstanbul'daydı. Tarkan'ı Monaco'daki Sporting Summer Festival'de sahneye çıkmaya ikna etmeye çalışacağını belirten Jean-Rene Palacio ile Türkiye sevdası ve işini konuştuk...

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞARKICISI

'Sporting Festival'den bahseder misiniz? Monte Carlo, kumarhanelerin çevresinde kurulmuş bir şehir. Bu festival, bundan 40 yıl önce şehre kumar oynamaya gelen misafirlere farklı bir zaman geçirme imkanı sağlamak için organize edilmiş. Artık sadece bu festivale katılmak için şehre gelenler var.

Sporting Summer Festival bünyesinde Tarkan'ı sahneye çıkartmak istiyorsunuz. Daha önce dinlediniz mi?

Tabii ki... Tarkan; sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu'da, Akdeniz ülkelerinde, Rusya'da ve eski SSCB ülkelerinde çok tanınan bir sanatçı. 'Şıkıdım' şarkısı Fransa'da fenomen olmuştu. Prens dahil, herkes bu şarkıyı biliyor. Birisi 'Türkiye'den kimi tanıyorsun?' dese, Tarkan derim. Türkiye'nin en büyük şarkıcısı. Bu yaz Monaco'ya gelip festivalimizde yer almasını istiyoruz.

Tarkan dışında kimler sahneye çıkacak festivalde?

Robbie Williams'ın sahneye çıkacağı kesinleşti. 31 Mayıs'ta, Williams'ın konseriyle başlayacağız. Umarım Ağustos ayında, Ramazan'a da denk gelmeyen bir dönemde Tarkan sahneye çıkar.

Bu festivalde bugüne kadar kimler yer aldı?

Geçen sene Rihanna geldi. Eros Ramazzotti, Julio Iglesias, Mariah Carey, Enrique Iglesias da ilk aklıma gelenler arasında yer alıyor.

Türkiye'ye ilk gelişiniz mi?

Hayır, ikinci kez geliyorum. Daha önce İstanbul Caz Festivali için gelmiştim.

Festivali beğendiniz mi?

Festivali beğendim ama aklımda en çok festivalin sunuculuğunu yapan Cem Yılmaz kaldı. Muhteşem bir adam, ona bayıldım. Onun etkinliklerimizde sahneye çıkmasını isterim. Hatta Tarkan konserini o sunsun.

PRENS MÜZİK VE SPORA ÇOK DÜŞKÜNDÜR

Prens II. Albert; sadece yaşadığınız ülkenin lideri değil, bir yandan da çalıştığınız şirketin patronu. Konser programını yaparken ona da danışıyor musunuz?

Ona hep danışıyorum. 15 yıldır bu görevde olduğum için karşılıklı olarak beklentilerimizin farkındayız. Bazen "Bu şarkıcıyı festivalde görmek istiyorum" der.

Konserlere Prens ve eşi Prenses Charlene de geliyor mu?

Sevdikleri sanatçıları dinlemek için geldikleri oluyor.

Prens'in sanatçılarla iletişimi nasıl?

Müzik ve spor onun en düşkün olduğu alanlardır. Sanatçıları çok seven biri. Bir sanatçıyla görüşmeye gidiyorsa mutlaka onun şarkılarını dinler.

EĞLENMEK İÇİN İSTANBUL'A GELİYORUM

Eğlence hayatına hakim olan biri olarak, siz nerede ve nasıl eğleniyorsunuz?

Eğlenmeye İstanbul'a geliyorum. Gerçekten de Monaco dışında seyahat ederken eğleniyorum.

Neler yaptınız peki İstanbul'da ?

Dün gece Cahide'deydik. Gerçekten eğlenceli bir gece geçirdik. Dansözler ve travesti şov çok keyifliydi. İyi restoranlarda yemek yedik. Saray ve camileri ziyaret ettik. Ayrıca Sirkeci Garı'nda mesnevi dervişlerinin gösterisini de izledik.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Tarkan Sahneye Çıksın Cem de Sunuculuk Yapsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement