'Tatar Ramazan' Büyük Aşkını Buldu! - Son Dakika
Magazin

'Tatar Ramazan' Büyük Aşkını Buldu!

\'Tatar Ramazan\' Büyük Aşkını Buldu!

atv'nin yeni dizisi 'Tatar Ramazan'da Bülent İnal ile başrolü paylaşacak kadın oyuncu belli oldu.

03.04.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv'de bu ay başlayacak 'Tatar Ramazan' dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği dizide, 'Tatar Ramazan'ın büyük aşkı 'Süreyya' rolü için aranan isim Almanya'da bulundu. Almanya'da yaşayan Türk oyuncu Türkan Yılmaz; dizide Bülent İnal'ın canlandırdığı 'Tatar Ramazan'ın sevgilisi 'Süreyya'yı oynayacak.

"MEMLEKETİMDEYİM"

Dizi için İstanbul'a yerleşen Yılmaz, şöyle konuştu: "Süreyya', beni çok heyecanlandırıyor. Senaryoyu okuyunca çok duygulandım çünkü 'Ramazan' ile 'Süreyya'nın aşkı inanılmaz büyük, çok güçlü ve bir o kadar da acı... Aradan seneler geçiyor ama birbirlerini hala seviyorlar. Hasretle karşılaşacakları günü bekliyorlar." Genç oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Bu kadar büyük bir projede yer almak benim için büyük şans. En önemlisi de tekrar burada, memleketimde olmak."

İMKANSIZ BİR SEVDA ÖYKÜSÜ

Beyaz perdede daha önce Kadir İnanır'ın oynadığı 'Tatar Ramazan' efsanesinde; 'Süreyya' ile 'Ramazan' iki sevgilidir. 'Ramazan'; cinayet işlediği iddiasıyla hapse girince, 'Süreyya'nın hayalleri yıkılır. 'Süreyya', 'Ramazan'ın ardından gözyaşı dökerken, hamile olduğunu öğrenir. Kendisinden yaşça büyük biriyle evlenmek zorunda kalan 'Süreyya', büyük aşkı 'Ramazan' ile yıllar sonra karşılaşır...

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Tatar Ramazan' Büyük Aşkını Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement