Jessica Chastain Tüm Hayatıyla Stil İkonu - Son Dakika
Magazin

Jessica Chastain Tüm Hayatıyla Stil İkonu

Jessica Chastain Tüm Hayatıyla Stil İkonu

Hollywood'un en dikkat çekici isimlerinden biri olan Jessica Chastain tartışılmaz bir stil ikonu..

08.08.2013 06:02  Güncelleme: 09:59

YAKIŞIKLI SEVGİLİ

Chastin'in sevgilisi Gian Luca Passi de Preposulo, ünlü moda markası Moncler'in üst düzey yöneticilerinden biri. Kariyerlerinde çok başarılı olan bu iki ünlü isim, medyanın da ilgi odağı.

EVİNİ DEĞİŞTİRDİ

Chastain'in, 'Zero Dark Thirty' filmiyle birlikte serveti de arttı. Güzel oyuncu ilk olarak New York'un lüks semti Manhattan'dan bir daire satın aldı. Evi iç mimarlarla birlikte döşeyen Chastain, dekorasyon konusunda da çok iddialı.

MARKALAR PEŞİNDE

essica Chastain, son olarak Yves Saint Laurent'ın yeni parfümü Manifesto'nun yüzü oldu. Güzel oyuncu, sayısız markadan, reklam yüzleri olması için teklif aldığını söylüyor.

DAMAK TADI

Jessica Chastain, sevgilisiyle birlikte iddialı restoranlarda yemek yemeği seviyor. Damak tatlarına düşkün olan çift, özellikle Mondrian Hotel'in içindeki restoranları tercih ediyor.

MÜCEVHERDE ZEVKLİ

Güzel oyuncu, her kırmızı halı etkinliğinde yaklaşık 1 milyon dolarlık mücevher takıyor. Chastain, özellikle Harry Winston'ın tasarımlarını tercih ediyor.

GÜZEL VE ŞIK

1977 doğumlu Jessica Chastain, son iki yıldır tam bir yükseliş yaşıyor. Kariyerindeki ivmeyle beraber Chastain giyim konusunda da iddiasını ortaya koydu. Moda dünyasının tüm ünlü isimleri, Chastain'i kırmızı halıda giydirebilmek için resmen birbirleriyle yarışıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Jessica Chastain Tüm Hayatıyla Stil İkonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement