Ünlü Oyuncu, Kardeşini Bıçaklayan Zanlıya Adliye Önünde Saldırdı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu, Kardeşini Bıçaklayan Zanlıya Adliye Önünde Saldırdı

Beni Affet dizisinin Feride karakteri, kardeşini bıçaklayıp ardından intihara teşebbüs eden Fatih S. isimli şahsa adliye önünde saldırdı.

21.06.2016 00:37  Güncelleme: 12:45

Eskeşehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuğba Korkmaz'ı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini bileklerinden, boynundan ve göğsünden bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde Tuğba Korkmaz'nın babası ile Beni Affet dizisinde Feride karakterini canlandıran kardeşi Şeyma Korkmaz, şüpheliye saldırdı. Polisler baba-kızı güçlükle uzaklaştırdı.

SEVGİLİSİNİ YARALAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTI

Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta geçen cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden aynı iş yerinde desinatör olarak çalışan Tuğba Korkmaz'ı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı.

İNTİHARA KALKIŞTI, HASTANEYE KALDIRILDI

Bir çocuk annesi Tuğba Korkmaz, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçakla bileklerinden, boynundan ve göğsünden yaralayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Tuğba Korkmaz'ın halen hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. ise bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

ŞEYMA KORKMAZ VE BABASI KARDEŞİNİ BIÇAKLAYAN ZANLIYA SALDIRDI

Adliye önünde Tuğba Korkmaz'ın babası, şüpheli Fatih S.'ye saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez Tuğba Korkmaz'ın televizyon dizilerinde oyunculuk yaptığı belirtilen kız kardeşi Şeyma Korkmaz şüpheliye saldırdı. Şeyma Korkmaz'ı da araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Ünlü Oyuncu, Kardeşini Bıçaklayan Zanlıya Adliye Önünde Saldırdı

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu, Kardeşini Bıçaklayan Zanlıya Adliye Önünde Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • vayhele: israil yandaşı hükümet ve onun reisi nasıl kendini belli ediyor. özürde dilemiş yazık 16 1 Yanıtla
    Boşişlerinboşadamı: ruslardanda aynen özür diledi ama ruslar .......... bot yalatacağa benziyor içerde aslan dışarda kedi yavrusu gibi mübarekler.. bu arada bu adilerin bu hallerine üzülmüyorum ama TÜRK DEVLETİNİN itibarını devşirmeler 0 ladılar olan ŞEHİTLERİMİZE oldu... 2 0
  • Nasi: Bicaklayip intihar ettiyse nasi canli oluyor habere bak djdhshz 13 1 Yanıtla
  • böyle olmamalı: türkiyenin her yerinde suriyeli var sayıları 5 milyonu geciyor aynı zamanda diğer ülkelerin fakir insaları veya suc işlemiş insanlar türkiye doluyor buna hükümet hiç önlem almıyor zamanla bunların nufusu türkiyede coğalacak ve her gün katliyamlar olacak türkiyeyi bitiyor bu hükümetin politikaları 1 0 Yanıtla
  • KARAKARTAL: Oy oyy oyy oyyyyy.ya çok cahilim yada çok aptal.valla hiç bişey anlamadım.bu me şimdi. 1 0 Yanıtla

Advertisement