Eser-Berfu Yenenler çiftinden kötü haber: Sebebini asla anlamadık - Son Dakika
Magazin

Eser-Berfu Yenenler çiftinden kötü haber: Sebebini asla anlamadık

Eser-Berfu Yenenler çiftinden kötü haber: Sebebini asla anlamadık

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler'den üzücü haber geldi. Kötü haberi duyuran Berfu Yenenler, "Günaydın, iki gündür çok güzeldi, çok güzeldi diye anlatıyorum. Bilin bakalım dün akşam noldu? Zehirlendik. Bütün gece sıfır uyku. Sebebini de asla anlamadık. Gerçekten bu bir nazarsa insan utanır" ifadelerini kullandı.

24.08.2022 11:01  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımlar yapan Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çiftinden kötü haber geldi. Çocuklarıyla mutlu bir evliliği olan ünlü çift, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir haberi paylaştı.

İkili, çocuklarından ayrı olarak Bozcaada'ya gitmişlerdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, Instagram'da paylaştığı hikayede tatilde zehirlendiklerini duyurdu.

"ZEHİRLENDİK, SEBEBİNİ ANLAMADIK..."

Berfu Yenenler, kötü haberi takipçileriyle böyle paylaştı: "Günaydın, iki gündür çok güzeldi, çok güzeldi diye anlatıyorum. Bilin bakalım dün akşam noldu? Zehirlendik. Bütün gece sıfır uyku. Sebebini de asla anlamadık. Gerçekten bu bir nazarsa insan utanır. Neyse şimdi daha iyiyiz zaten döneceğiz. Hemen kendimizi serumlara sararız..."

Eser-Berfu Yenenler çiftinden kötü haber
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Eser-Berfu Yenenler çiftinden kötü haber: Sebebini asla anlamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement