Uzundere'ye 'Türkan Şoray Kır Düğün Salonu' - Son Dakika
Magazin

Uzundere'ye 'Türkan Şoray Kır Düğün Salonu'

Uzundere\'ye \'Türkan Şoray Kır Düğün Salonu\'

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve eşi Fatma Kürüm, Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray'a, ilçenin kaderini değiştirecek Uzundere Rekreasyon Alanı projesini yerinde tanıttı.

27.05.2013 15:47

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve eşi Fatma Kürüm, Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray'a, ilçenin kaderini değiştirecek Uzundere Rekreasyon Alanı projesini yerinde tanıttı. Şoray, Kürüm'ün "Kır düğün salonuna sizin isminizi vermeyi arzu ediyoruz" sözleriyle, mutlu olduğunu belirtti.

Karabağlar Belediyesi'nin organizasyonu ile Yeşilyurt'taki Karafatma Parkı'nda hayranlarıyla buluşan Türkan Şoray, bugün de ziyareti anısına adına fidan dikilen, Karabağlar Belediyesi'nin en büyük projesi Uzundere Rekreasyon Alanı'nı gezdi. Başkan Kürüm ve eşi Fatma Kürüm ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Şoray, "Önümüzdeki yıl biraz daha büyümüş olan ağacımı sulamak için yeniden buraya gelmek isterim. Harika bir projeye imza atıyorsunuz, sizi kutlarım" dedi. Nikah salonunu da çok beğendiğini belirten Şoray'a, Başkan Kürüm, "Kır düğün salonuna da sizin isminizi vermeyi arzu ediyoruz" dedi. Şoray ise, Başkan Kürüm ve eşine incelikleri için teşekkür ederek, İzmir'den ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Uzundere'ye 'Türkan Şoray Kır Düğün Salonu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement