Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde sahneye çıkan pop müzik şarkıcısı Mustafa Ceceli, 7 bin kişiyi coşturdu.
Yalova Belediyesi'nce kentin düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle Osmanlı Parkı'nda düzenlenen konsere Mustafa Ceceli, beyaz pantolunu, sarı tişörtüün üzerine giydiği yeşil ceketi ve sarı fularıyla çıktı. Hayranlarının sevgi gösterisi karşısında duygulanan sanatçı sevilen şarkısı 'Es' ile başladığı konserinde eski ve yeni albümündeki parçaları seslendirdi.
Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Ceceli, Türk bayrağı ile üzerinde Atatürk posteri bulunan ve 'Yalova benim kentimdir' yazan bayrakları salladı. Ceceli, "Ben aslında Yalova'ya sık sık geliyorum. Eşimin ailesi Çınarcık'ta oturuyor. Yani her an karşılaşabiliriz, şaşırmayın" dedi.
Konser sonunda sanatçıya günün anısına çiçek ve paleketler verildi. - Yalova
Son Dakika › Magazin › Yalova'da Mustafa Ceceli Rüzgarı Esti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.