Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek - Son Dakika
Magazin

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

Demet Akalın ve Alişan, evinde yangın çıkan ve sonrasında borçluları tarafından icra gönderilen Çılgın Sedat'a destek oldu. Daha önce evine icra gelen Akalın, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayıp sanatçının tüm icra borcunu üstlendiğini söyledi.

26.02.2021 13:15  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu'nun, Beylikdüzü'ndeki 3 katlı villasında önceki gün öğlen saatlerinde büyük bir yangın çıkmıştı. Yangının çıktığı esnada dışarıda olan ünlü şarkıcı, evine geldiğinde tüm eşyalarının kül olduğunu görmüş ve gözyaşlarına boğulmuştu.

"SENİN HACİZ BORCUNU BEN ÖDEYECEĞİM"

Star TV ekranlarında program sunan Demet Akalın ve Alişan ise Çılgın Sedat'ın evinden canlı yayın yaptı. Şarkıcının yangında küle dönen evini gören Alişan ve Demet Akalın, yaşananlara sessiz kalamadı. Çılgın Sedat'a bu zor günlerinde haciz gönderildiğini öğrenen Demet Akalın, "Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar... Bir kere o haciz borcu bende. Ben Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan'la birlikte senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok" ifadelerini kullandı.

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

"BENİM DE EVİME HACİZ GELDİ, SENİ EN İYİ BEN ANLARIM"

Eski eşi Okan Kurt'un borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, o anları hatırlayınca duygularına hakim olamadı. Sesi titreyerek konuşan Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım. Bakmayın böyle görgüsüz gibi gözüktüğüme. Ben onları çok iyi anlıyorum. Alişan senin evini görünce perişan olduk senin haline. Sen de sakın bizi yanlış anlama."

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek

DEMET AKALIN'IN EVİNE HACİZ GELMİŞTİ

6 Temmuz 2018 tarihinde Demet Akalın'ın, borçlusu olmadığı halde eski eşi Okan Kurt'un ortağı olduğu şirketlerin borçları yüzünden evine haciz gitmiş ve eşyalarının neredeyse tümü haczedilmişti.

Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat\'a Demet Akalın\'dan büyük destek

Son Dakika Magazin Yangında küle dönen evine haciz gelen Çılgın Sedat'a Demet Akalın'dan büyük destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Nurdan mesaj: Bu kadar kötü niyetli, insafsiz yorum yapanlar: Ne kadar merhametsiz, ne kadar vicdandan yoksunsunuz. Başınıza gelirse anca anlarsınız. Özel çocuğu olmayan bunun ne demek olduğunu ne gibi ihtiyaçları ona sağlamak gerektigini bilemez, tıpkı evine icra gelmeyen, hırsız girmeyen, evi yanmayan, sevdiği birini hayatından kaybetmeyenlerinin bu duyguları anlayamayacağı gibi ancak bunu anlamamaniz ve idrak edememeniz bu durumda olan ailesi özel çocuğu için kirada oturan bir kişiye bu yorumları yapma hakkini vermez. Sizleri kınıyorum, Allah tan hidayet dileyin kendinize. 27 2 Yanıtla
  • hazar23: Düşenin halinden düşen anlar.Allah razı olsun. 21 3 Yanıtla
  • Ejder uğur: Bildigim kadariyla 3 katlı lüks bir villada yaşıyor Sedat 6 14 Yanıtla
  • Murat : Allah cc razı olsun sizden. Bravo 13 5 Yanıtla
  • erol demir: helal sana demet abla alican abi. 11 6 Yanıtla
  • Düsmez kalkmaz bir Allah: Diğer sanatcilar nerede ? 13 3 Yanıtla
  • .: icra borclusu ama 3 katlı villa ilginç 14 1 Yanıtla
    Kusucaaammm: Dinlemeden ön yargılı olmayın adam dün 1 yıldır işsiz oldugunu ve kirasının saygın bir agbisi adını bile açıkladı aıilesi akrabası her ay birilerinin ödediğini engelli oglunun 30 milyara yakın masrafı.bakımı vs herseyı aglayarak anlattı zaten ve yardım degil iş imkanı istedi.bu kadar kötü olmayın behhhh..icra borcununda 30/35 milyar kadar.onu geçtim en son arabasını bile sattı bu adam evi için çocukları için .lütfen biraz daha düşünüp öyle yorumlayın.ALLAH YARDIMCISI OLSUN...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN 10 3
  • Hakan: Erdemlilik koca yüreklilik buna denir helal olsun sizin gibi büyük sanatçılara 7 6 Yanıtla
  • Bmn: Daha oncede bari yanmisti simdi evi ilginc 7 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement