Yavuz Bingöl Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl Hayranlarıyla Buluşuyor

Yavuz Bingöl Hayranlarıyla Buluşuyor

Yavuz Bingöl'ün yeni albümü ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te hayranlarıyla buluşuyor.

09.06.2012 13:25

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, en yeni albümleri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Müzikle başladığı kariyerini, sinema ve televizyon alanlarında yaptığı ses getiren çalışmalarla zenginleştiren Yavuz Bingöl, yeni albümü "Ateş" ile müziğe geri döndü.

Yavuz Bingöl'ün yeni albümü ilk kez TTNET Müzik'te hayranlarıyla buluşuyor.

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, merakla beklenen bir albümü daha müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Halk müziği denince Türkiye'de akla ilk gelen isimler arasında bulunan Yavuz Bingöl'ün "Ateş" isimli yeni albümü, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te hayranlarıyla buluşuyor.

Yavuz Bingöl'ün 11. albümü olan "Ateş"te 15 şarkı yer alıyor. Yavuz Bingöl, albümünde Erdal Erzincan, Mete Özgencil ve Aladdin Us'un yanı sıra Aşık Özlemi, Ozan Vurali gibi isimlerin eserlerine yer veriyor. Bingöl, Türkiye'nin zengin melodilerini büyük bir ustalıkla bir araya getiriyor.

Yavuz Bingöl hayranları TTNET Müzik internet sitesini ziyaret ederek, sanatçının yeni albümünü yüksek kalitede ve istedikleri kadar dinleyebilirler.

Müzikseverler, Yavuz Bingöl'ün son albümü "Ateş" ile birlikte sevdikleri sanatçıların en yeni şarkı ve kliplerini TTNET Müzik'te bulabilirler. TTNET Müzik'te yer alan 3 milyondan fazla şarkıyı internet sitesinin yanı sıra; TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl Hayranlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement