Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede arasında aşı tartışması yaşandı - Son Dakika
Magazin

Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede arasında aşı tartışması yaşandı

Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede arasında aşı tartışması yaşandı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin aşı yaptırmayacağını dile getirmesi sonrası sosyal medyada gündem oldu. Konu ile ilgili TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede ve Yıldız Tilbe arasında da aşı karşıtlığı üzerinden bir tartışma yaşandı.

10.09.2021 10:00  Güncelleme: 10:09

Daha önce korona virüs aşısı yaptırmadığını ve yaptırmayacağını de dile getiren Yıldız Tilbe'yi, TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede tarafından "Aşı karşıtı" olarak nitelendirildi.

"YAKIŞTI MI SİZE?"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yıldız Tilbe, "TRT1 ayıp değil mi yalan haber yapıyorsunuz, beni aşı karşıtı ilan ediyorsunuz, yakıştı mı size kaç gündür aşı olmadım diyorum, ben karşıt ya da kale değilim" ifadelerini paylaştı.

"NEYE İTİRAZINIZ?"

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede bu ifadelere karşılık, "Anlamadım aşı olmadığınızı, aşıya karşı olduğunuzu söyledim. Neye itirazınız" yanıtını verdi.

İşte ikili arasında geçen o diyalog;

Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede, sosyal medyada karşı karşıya geldi

Son Dakika Magazin Yıldız Tilbe ve Ersoy Dede arasında aşı tartışması yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vedat Çakıroğlu : Kenan Evren döneminde çocuk felci aşısı adı altında yaptırılan kısırlık aşılarını gündeme getirme cesaretiniz var mı Ersoy Dede!!! Benim vücudum,benim seçimim! Benim vücudum sizin gibi küreselci kuklaların oyuncağı olmamalı!!! 138 50 Yanıtla
  • Turgut Tarlacı: Neyemi itirazimiz sana veya bi başkasına mı soracam aşı olup olmayacağımızı haddini bil diycem o ne diyeceksin en iyisi sen sus 55 19 Yanıtla
  • YALÇIN YILMAZ: SGK batıranlar iyiki Başımızda Değil Yoksa Nüfus Yarıya İnmişti Hatırlatayım dedim 9 16 Yanıtla

Advertisement