Akif Beki, "Karşıt Gündem" Programından Ayrıldı - Son Dakika
Medya

Akif Beki, "Karşıt Gündem" Programından Ayrıldı

Akif Beki, "Karşıt Gündem" Programından Ayrıldı

Aslı Aydıntaşbaş ile girdiği sert tartışmalarla gündeme gelen Akif Beki, 'Karşıt Gündem' programını bırakma kararı aldı.

17.01.2014 08:55  Güncelleme: 09:21

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Karşıt Gündem' programında Akif Beki ile yollar ayrıldı. Her pazartesi, çarşamba, perşembe ve cuma sabahı yayınlanan programda zaman zaman Aslı Aydıntaşbaş ile Akif Beki arasında sert tartışmalar yaşanıyordu.

"ASLI CEMAATTEN ÜSTÜNE GELİYORLARDI SENİN"

Farklı görüşleri savunan ikilinin, pazartesi günü yayınlanan bölümde AK Parti Cemaat savaşı hakkında yine sert biçimde tartışmıştı. Aydıntaşbaş, Beki'ye "Bana Hanefi Avcı meselesine çok girme diye bana mesaj getirdiğini hatırlıyorum" demiş, Beki'nin yanıtıysa; "Aslı Cemaat'ten üstüne geliyorlardı senin. Ben de orada sana yardımcı olmuştum. Şimdi bu bana kabahate döndü. Bunun ahlakiliğini izleyenler sorgulasın" olmuştu.

"EVVELCE KONUŞTUĞUMUZ BİR ŞEYDİ"

Aynı bölümde programı bıraktığını açıklayan Beki, ayrılma kararı için "bunu kimse önceki programlar ya da daha öncekiyle ya da bir başkasıyla ilişkilendirmesin" derken ayrılmasının güncel tartışmalarla ilgisi olmadığını da söylemişti.

"Ön anons yapalım şimdiden, bu evvelce konuştuğumuz bir şeydir arkadaşlar" sözleriyle de veda etmişti.

'KARŞIT GÜNDEM' SÜRECEK

ALınan bilgiye göre 'Karşıt Görüş' programı yayına devam edecek ve Aydıntaşbaş programda kalmayı sürdürecek. Aydıntaşbaş'ın partneri olarak programa gelecek kişininse önümüzdeki birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Akif Beki'nin ise CNN Türk yönetimiyle yeni bir program için konuştuğu öne sürülüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Akif Beki, 'Karşıt Gündem' Programından Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ömer yıldız: bazı arkadaşların akp düşmanlığı gözlerini kör temiş iyi yapılan hizmetleri bile görmüyorlar yapılanların hedefi türkiyeyi istikrarsızlaştırp eski soygun düzenini geri getirmek faizlerin ` lar civarında olduğu günleri ne çabuk unuttunuz 8 14 Yanıtla
  • KOYUN A BAK: HAHAHAHAHAHA 6 3 Yanıtla

Advertisement