Mustafa Topaloğlu Canlı Yayına Uzaylı Kostümü ile Çıktı - Son Dakika
Medya

Mustafa Topaloğlu Canlı Yayına Uzaylı Kostümü ile Çıktı

Gülben Ergen'in programına konuk olan Mustafa Topaloğlu, programa uzaylı kıyafeti ile çıktı.

19.02.2014 07:21  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gülben Ergen'in canlı yayın konuğu uzaylı türkücüy Mustafa Topaloğlu yayına astronot kıyafetiyle geldi. Stüdyodaki uzaylılar ise görenleri şaşırttı.

'NE ZAMAN NORMALE DÖNECEKSİNİZ?'

Programının büyük bir bölümünü farklı kostümü ile geçiren Mustafa Topaloğlu'na takılan Gülben Ergen, 'ne zaman normal haline döneceksin, üstünüzü değiştireceksin deyince esprili türkücü benim bir bu halim var, bir diğer normal halim. Fakat ne yalan söyliyim ben bu halimi de çok seviyorum' diyerek üzerine değiştirmeye gitti.

'HERKESİN YAŞADIĞI KENDİNEDİR'

Üzerini değiştirdikten sonra tekrar yayına dönen Mustafa Topaloğlu ardından 'dünyada kimseyi yargılamak bize düşmez. Ben bu güne kadar kendimi bir karıncadan bile büyük görmedim. Herkesin yaşadığı kendisinedir' sözleri ile son dönemde yaşadığı bazı kırgınlıkları dile getirdi.

OĞULLARIMLA GELDİM STÜDYOYA

Oğulları ile birlikte stüyoya geldiğini belirten Mustafa Topaloğlu, artık oğulları ile birlikte çalıştığını da programda dile getirdi. Daha önce Mahsun Kırmızıgül ve Cem Yılmaz?dan film teklifi aldığı sorusuna ise, 'doğrudur aldım, ikisinide çok severim ondan değil ama ben o roller için uygun değildim' diyerek neden rol almadığını açıkladı. Gülben Ergen programda 'Ailece hepsinin kalbi altın gibidir. Büyüğümdür ve kıymetlimdir Mustafa Topaloğlu benim. Söylemek çok içimden geldi' demesiyle ünlü türkücünün gözleri doldu. Keyifli sohbeti kadar şarkılarıyla da programa renk katan türkücü, 'Deme Deme, Oy Oy Emine' gibi parçalarını da canlı yayında seslendirdi.

Mustafa Topaloğlu Canlı Yayına Uzaylı Kostümü ile Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Mustafa Topaloğlu Canlı Yayına Uzaylı Kostümü ile Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KİLİS Lİ: GERİZEKALI 2 0 Yanıtla

Advertisement