Oy Verdiği Parti Olay Oldu - Son Dakika
Medya

Oy Verdiği Parti Olay Oldu

Oy Verdiği Parti Olay Oldu

Sol görüşlü bir oyuncu olarak adlandırılan Halil Ergün'ün Başbakan Erdoğan'a dair sözleri, sosyal medyada olay yarattı.

26.11.2012 12:33  Güncelleme: 15:00

Haberturk ekranlarında yayınlanan Memleket Hali programına Muhteşem Yüzyıl danışmanı Latife Tekin, Halil Ergün, Kutlu Ataman ve Yasemin Mori konuk olarak katıldı.

Memleket Hali programına Halil Ergün'ün sözleri damgasını vurdu. Halil Ergün'ün, "Başbakanı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AKP'ye verdim" sözleri twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Sol görüşlü bir oyuncu olarak adlandırılan Halil Ergün'ün AKP'ye oy verdiğini açıklaması üzerine, Twitter'a olumlu ve olumsuz yorumlar yağdı.

İŞTE BAZI YORUMLAR

"Önemli olan Halil Ergün 'ün AKP'ye oy vermesi değil,istediğine verir.TVde açıklama gereği duyması.Yani alenen"boşta oyuncu var"gösterisidir."

"Halil Ergün AKP'ye oy verdim açıklaması ile Fatih Ürek'in kadınlara ayaklarımı yıkatırım açıklaması aynı kapıya çıkar; sistemin kölesiyim:)"

"Halil Ergün, AKP-ML'ye mi oy vermiş. Adam belki devrimci örgüt filan zannettiyse AKP'yi. Yazık la günahını almışsınız adamın :)"

"Halil Ergün, "Başbakanı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AKP'ye verdim" dedi. Veee Yeni proje teklifleri geldi Oyuncunun işi açıldı."

"Halil Ergün'de AKP'ye oy verdiyse, dükkanı kapatıp gitme vaktin geldi CHP."

"Sanatçı toplum için birşeyler yapar Gruplar için değil. yanlış olan bu Halil Ergün !! Kime oy verdiğin emin ol kimsenin umrunda değil !!"

"OYUMU AK PARTİ'YE VERDİM"

Halil Ergün'ün, "Başbakanı seviyorum ve geçen seçimde oyumu AKP'ye verdim" sözleri twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Sol görüşlü bir oyuncu olarak adlandırılan Halil Ergün'ün AKP'ye oy verdiğini açıklaması üzerine, Twitter'a olumlu ve olumsuz yorumlar yağdı.

ERGÜN KATILDIĞI PRORAMDA NELER SÖYLEMİŞTİ...

"BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ ŞAKA GİBİ"

Başbakan'ı çok sevdiğini söyleyen Ergün, Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyil'la ilgili sözleri için de "şaka gibi" dedi. Erdoğan'ın dizi, kitap, tiyatrolara karışmaması gerektiğine inanan Ergün, yasakçı zihniyete karşı olduğunu dile getridi.

"TEK POLİTİKA YAPAN AK PARTİ'DİR"

Programda Kutluğ Ataman'ın da " Türkiye'de politika yapan tek parti AKP'dir" sözlerine Latife Tekin tepki gösterek BDP'nin de politika üreten bir parti olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Oy Verdiği Parti Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement