Anadolu Isuzu’dan Metro Turizm’e 22 Adet Novo Lux - Son Dakika
Otomobil

Anadolu Isuzu’dan Metro Turizm’e 22 Adet Novo Lux

Anadolu Isuzu’dan Metro Turizm’e 22 Adet Novo Lux

Doğa Turizminin Merkezi Olmaya Hazırlanan Samsun'un Saklı Cenneti Ayvacık'ın Taşımacılığı Isuzu Novo Lux'lerle Yapılacak…

15.12.2010 14:35  Güncelleme: 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin küçük otobüs segmentinde öncü üreticisi Anadolu Isuzu, Samsun'un Ayvacık İlçesi'nden Çarşamba ve Samsun'a turizm taşımacılığında kullanılmak üzere 22 adet Isuzu Novo Lux model aracı düzenlenen törenle Metro Turizm'e teslim etti.

Törene Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, İlçe Emniyet Amiri Oktay Cürebal, METRO Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün, yanı sıra Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Şefi Mehmet Alptekin katıldı.

Belur: " Destekleri için Metro Turizm'e ve Anadolu Isuzu'ya Teşekkür Ediyoruz"

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; göreve geldikten sonra ilçenin vizyonunu bir yerlere getirmek için çok ağır işlerin altına girdiklerini ve hükümet kadar Galip Öztürk'ten de destek gördüklerini belirtti. Belur, "Ayvacık'ta güzel bir ulaşım olsun istiyorduk. Herkes bu fikre destek verdi. Metro Holding ile Anadolu Isuzu Ayvacık için büyük bir adım attı. İlçemize yakışır kaliteli ve modern bir ulaşım sağladıkları için başta Galip Öztürk olmak üzere Anadolu Isuzu yetkililerine çok teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Tamay: " Küçük Otobüsler Türkiye'nin Geleceği"

Türkiye'nin hızla geliştiğini ve bu gelişmenin içinde kara taşımacılığındaki küçük otobüslerin çok büyük bir potansiyel olduğunun altını çizen Anadolu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay; küçük otobüsler önümüzdeki yıllarda gittikçe artan bir filo olacağını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu gerçeği görüp küçük otobüs camiasının en önemli üreticisi Anadolu Isuzu'ya desteklerinden dolayı Metro Turizm'e çok teşekkür ediyorum. Siz bizi desteklemeye devam ettikçe bizde Anadolu Isuzu olarak daha konforlu, daha modern, daha çevreci araçlar üretmeye devam edeceğiz. Hem Metro Grubu hem de Anadolu Grubu kazanacak. Hem Ayvacık halkının hem de tüm Türkiye'nin yüzü gülecek. "

Öztürk: " Ayvacık Halkı Isuzu Konforunu Hak Ediyor"

Türkiye'deki otobüs taşımacılığının 1930'lu yıllarda kurulduğunu belirten Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk; dünyada eşi benzeri olmayan bir taşımacılığın Türkiye'de yapıldığını belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Anadolu Isuzu’dan Metro Turizm’e 22 Adet Novo Lux - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement