Ankara'da Kontrolden Çıkan Otomobil Banka Şubesine Girdi - Son Dakika
Otomobil

Ankara'da Kontrolden Çıkan Otomobil Banka Şubesine Girdi

Ankara'da, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir otomobil, Oğuzhan Asiltürk Caddesi çıkışında kontrolden çıkarak bir banka şubesine girdi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralananın olmadığı ancak otomobil ve banka şubesinde maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

16.11.2023 11:58

ANKARA'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, banka şubesine girdi. Sürücü kaçarken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Çankaya ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Aşkabat Caddesi'nden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 CNM 481 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Oğuzhan Asiltürk Caddesi'ndeki banka şubesine girdi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü, yanındaki arkadaşını araçta bırakarak bölgeden uzaklaştı. Otomobil ve banka şubesinde hasar oluşurken, polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Otomobil çekiciyle banka şubesinden çıkarılırken, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

Ankara\'da Kontrolden Çıkan Otomobil Banka Şubesine Girdi
Kaynak: AA

Son Dakika Otomobil Ankara'da Kontrolden Çıkan Otomobil Banka Şubesine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement