Carmedya Ocak Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Ocak Sayısı Yayında

Carmedya Ocak Sayısı Yayında

Yeni Honda Civic Sedan modelinin ilk sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

09.01.2012 11:26

CARMEDYA'nın 113 sayfalık yeni sayısı yayına girdi. 30.4 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.

Aralık sayısı 162 bin 568 kişi tarafından okunan Carmedya'nın Ocak 2012 tarihli 21. sayısında toplam 7 farklı aracın sürüş izlenimini, Aralık ayının önemli gelişmeleri ve Yeni Honda Civic Sedan modelinin ilk sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Carmedya'nın yeni sayısında Range Rover Evoque 2.0 Si4 modelinin GÜSEM uzmanları tarafından gerçekleştirilen detaylı incelemesini ve video görüntülerini bulabilirsiniz. Ayrıca Honda Accord'un makyaj öncesi ve sonrası versiyonlarının İzmit Körfez Pisti'ndeki fotoğraf ve videolarına da ulaşabilirsiniz. Yine sürüş izlenimi bölümünde yer alan Mazda MX-5 2.0 MZR Sport, Peugeot 508 GT 2.2 HDi FAP, KIA Venga 1.6 CRDi, Toyota Hilux 2.5 D-4D 4×2 ve Mercedes-Benz Viano 2.2 CDI modelleri hakkındaki yorumları da okuyabilirsiniz.

Derginin Performans bölümünde Wazuma V8F Lazareth ile yeni modeller arasında öne çıkan Mercedes-Benz SL Roadster, BMW 6 Serisi Gran Coupe ve KIA Soul hakkındaki bilgilere ve görsellere yer veriliyor. Hyundai i-oniq konseptinin yanı sıra modifiye bölümünde ise Onur Ziya Demir'in yorumu ve fotoğraflarıyla yayınlanan 1992 model Eagle Talon'ın ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Bu bölümün son konuğu ise Startech tarafından modifiye edilen özel bir Evoque modeli…

Carmedya yeni sayısıyla birlikte logosunu da değiştirirken, sağlık ve 4×4 Gezi köşeleri de yayına başladı. Gezi bölümünde ilk durak Bolu…

Poyraz Savcı'nın Padok, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay'ın Güvenli Sürüş, Yağız Ergenç'in ise Offroadist köşeleri yine her zaman olduğu gibi bu sayıda da yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Carmedya Ocak Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement