Carmedya Şubat Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Şubat Sayısı Yayında

Carmedya Şubat Sayısı Yayında

CARMEDYA’nın 147 sayfalık Şubat sayısı yayına girdi.

18.02.2014 15:13

CARMEDYA’nın 147 sayfalık Şubat sayısı yayına girdi. 18.2 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Carmedya’nın yeni sayısının kapak konusu yenilenen Peugeot 308… Fransız üreticinin tepeden tırnağa yenilediği ve ilk sürüşü KKTC yollarında gerçekleştirilen 308 modeli hakkında detaylı bilgi ve yorumları Carmedya Şubat sayısında bulabilirsiniz.  Ayın diğer bir lansman haberi ise Toyota Auris Touring Sports…


Carmedya Şubat Sayısı’nda, 8 farklı modelin sürüş izlenimine yer veriliyor. Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları ise Mercedes-Benz CLA 45 AMG 4MATIC, Opel Zafira Tourer 1.6 CDTi, Nissan Note 1.5 dCi Tekna, Citroen C4 Picasso, Toyota Corolla 1.4 D-4D MultiMode, Opel Insignia 1.6 SIDI ECOTEC, Volvo V40 D2 Advance ve Ford B-MAX 1.6 TDCi Titanium…


Barış Terun’un hazırladığı 2. El Karne bölümünde bu ay Volkswagen Polo’ya yer veriliyor. Röportaj bölümünde Burcu’nun konuğu ise yazar, sunucu ve gazeteci Ece Vahapoğlu… Her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi yine sizi bilgilendirmeye devam ediyor.


Motorsporları bölümünde ise Carmedya yazarlarından Onur Koray sizler için WRC’nin ilk ayağı olan Monte Carlo Rallisi’ni yerinde izledi. Onur Koray’ın gözüyle Monte Carlo Rallisi’ni yine bu sayıda okuyabilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Şubat 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Şubat 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Şubat Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement