Dünyanın En Değerli Lastik Markası! - Son Dakika
Otomobil

Dünyanın En Değerli Lastik Markası!

Dünyanın En Değerli Lastik Markası!

Türkiye'de Brisa tarafından üretilen ve pazara sunulan Bridgestone, marka değerlendirme ve danışmanlık şirketi Brand Finance tarafından ?Dünyanın En Değerli Lastik Markası? olarak gösterildi.

12.04.2013 10:30

Dünya lastik devi Japon Bridgestone; yenilenebilir veya geri dönüşümlü hammaddeler kullanarak en yüksek kalitede ürünler sunmak, CO2 emisyonlarını azaltmak ve doğanın dengesine uyum sağlayacak metodlar kullanarak operasyonlarını sürdürmek olarak belirlediği hedefleri doğrultusunda ilerleyerek lastik sektöründeki lider konumunu pekiştiriyor.

Türkiye'de Brisa tarafından üretilen ve pazara sunulan Bridgestone, dünyanın lider marka değerlendirme ve danışmanlık şirketi Brand Finance tarafından yapılan araştırmada "Dünyanın En Değerli Lastik Markası' seçildi. Dünyada bir çok farklı coğrafyada, farklı yol ve iklim koşullarında müşteri ihtiyaçlarına cevap verirken özellikle hassasiyet gösterdikleri üç nokta bulunduğunu belirten Bridgestone yetkilileri, söz konusu üç noktayı; yenilenebilir veya geri dönüşümlü hammaddeler kullanarak en yüksek kalitede ürünler sunmak, CO2 emisyonlarını azaltmak ve doğanın dengesine uyum sağlayacak metodlar kullanarak operasyonlarını sürdürmek olarak açıklıyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Dünyanın En Değerli Lastik Markası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement