Fiat'ın Ticarilerine İngiltere'den Ödül! - Son Dakika
Otomobil

Fiat'ın Ticarilerine İngiltere'den Ödül!

Fiat\'ın Ticarilerine İngiltere\'den Ödül!

Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve Yeni Fiat Doblo baz alınarak geliştirilen kasalı kamyonet Fiat Pratico ile fikri mülkiyet haklarının tamamı Tofaş'a ait olan Fiat Fiorino'ya İngiltere'den ödül geldi.

30.03.2013 10:29

Trade Van Driver isimli, İngiltere'nin önde gelen ticari araç odaklı dergisinin editörleriyle ve perakende müşterileriyle yaptığı ortak oylamalar sonucunda Fiat Fiorino, "Trade Van Driver Awards 2013' kapsamında "Yılın En İyi Şehir İçi Vanı' Fiat Pratico ise "Yılın En İyi Küçük Kamyoneti' seçildi. Jüri, Tofaş tarafından üretilen Fiat Pratico'nun sağlam ve kaliteli bir açık alanın yanında konforlu sürüş özellikleri sunduğuna değinirken, Fiat Fiorino'nun kompakt boyutlarına karşın, geniş iç hacim ve şehir hayatına uyum sağlayan yetenekleri sayesinde özellikle küçük işletme sahiplerine fayda sağladığını da vurguladı.

Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilen ve Yeni Fiat Doblo baz alınarak geliştirilen kasalı kamyonet Fiat Pratico ile fikri mülkiyet haklarının tamamı Tofaş'a ait olan Fiat Fiorino'ya İngiltere'den ödül geldi. Trade Van Driver isimli, İngiltere'nin önde gelen ticari araç odaklı dergisinin editörleriyle ve perakende müşterileriyle yaptığı ortak oylamalar sonucunda Fiat Fiorino, "Trade Van Driver Awards 2013' kapsamında "Yılın En İyi Şehir İçi Vanı' Fiat Pratico ise "Yılın En İyi Küçük Kamyoneti' seçildi. Jüri, Tofaş tarafından üretilen Fiat Pratico'nun sağlam ve kaliteli bir açık alanın yanında konforlu sürüş özellikleri sunduğuna değinirken, Fiat Fiorino'nun kompakt boyutlarına karşın, geniş iç hacim ve şehir hayatına uyum sağlayan yetenekleri sayesinde özellikle küçük işletme sahiplerine fayda sağladığını da vurguladı.

Yerli Kasalı Kamyonet: Fiat Pratico Yeni Fiat Doblo ile aynı platformu paylaşan Fiat Pratico, ön yüz ve iç mekan benzerliğinin yanı sıra son teknoloji ürünü motor yelpazesi ve gelişmiş süspansiyon gibi özellikler bakımından benzer özellikler taşıyor. Konforlu ve pratik kullanım özellikleriyle farklılığını ortaya koyan hafif ticari araç sınıfının gözdesi Fiat Pratico, 1.3 litre 90 HP MultiJet, 1.6 litre 105 HP MultiJet ve 2.0 litre 135 HP MultiJet dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Kompakt boyutlarıyla öne çıkan Fiat Pratico, uzunluğu 2.25 metre, genişliği 1.80 metre ve yük alanı 4 metrekare olan kasası sayesinde 1 tona varan taşıma kapasitesi sunuyor. Fiat Pratico, alüminyum ve sac olmak üzere iki ayrı kasa versiyonuna sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Ticaretin Yakışıklısı: Fiat Fiorino!

Ülkemizde Cargo, Combimix, Combi, Panaroma ve Trekking model versiyonlarıyla satışına devam edilen Fiat Fiorino ailesi, 1.3 litre Multijet 75 HP ve 1.3 litre Multijet 95 HP'lik turbo dizel motor seçenekleriyle tüketicilerin ilgisine sunuluyor. Tüm motor versiyonlarında standart olarak 5 ileri manuel şanzımanla donatılan Fiat Fiorino, isteğe bağlı olarak 5 ileri vitesli otomatik şanzımanla da satın alınabiliyor.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Fiat'ın Ticarilerine İngiltere'den Ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement