Hayalinizdeki Mini Cooper Kozzy'de Sizleri Bekliyor! - Son Dakika
Otomobil

Hayalinizdeki Mini Cooper Kozzy'de Sizleri Bekliyor!

Hayalinizdeki Mini Cooper Kozzy\'de Sizleri Bekliyor!

01 Temmuz'dan itibaren Kozzy'den yapacağınız alışverişlerinizde son model bir "Mini Cooper One" kazanma şansı sizleri bekliyor.

03.07.2012 08:11

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde yaz mevsimi muhteşem hediyelerle dolu kampanyalarla devam ediyor. 01 Temmuz – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında aynı gün içinde Kozzy'den yapacağınız her 100 TL'lik alışverişinizde Mini Cooper One için hafta içi iki, hafta sonu ise bir adet çekiliş kuponu kazanabileceksiniz. 30 Eylül 2012 tarihinde sona erecek "Mini Cooper One" kampanyasında daha çok alışveriş ve daha çok çekiliş kuponu ile kazanma şansınızı arttırın, 12 Ekim'de yapılacak çekilişte Mini'yi siz kazanın.

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında

2010-2011 Türkiye'de ve Avrupa'da "En İyi Alışveriş Merkezi" ödüllerini alan, sanata ve sanatçıya verdiği önem ile tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. iştiraki olan Kozzy AVM, gerçekleştirdiği organizasyonlar ve etkinlikler ile Anadolu Yakası'nın gözbebeği oldu. Mahalle sıcaklığında yaşanan duygu ve davranışların yeniden canlandığı şık ve modern mimari anlayışıyla Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 58 mağaza, yüzlerce marka, kapalı otoparkı, 400 kişilik Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi, 9 salonlu Avşar Sinemaları, sergi alanları, açıkhava konseptli restoran ve kafeleri ile temiz ve güvenli bir ortamda huzurlu alışveriş imkânı sağlamaktadır. Tüm bunların yanında, ziyaretçilerine alışveriş ve kültür sanat etkinliklerini bir arada yaşamanın ayrıcalığını sunmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Hayalinizdeki Mini Cooper Kozzy'de Sizleri Bekliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement