Hyundai 112 Aracı Teslim Etti - Son Dakika
Otomobil

Hyundai 112 Aracı Teslim Etti

Hyundai 112 Aracı Teslim Etti

FIFA 20 Yaş Altı (U-20) Dünya Kupası'nın resmi otomotiv sponsoru Hyundai, Türkiye'nin 7 şehrinde yapılacak turnuva boyunca kullanılacak 112 adet aracı, gerçekleştirilen törenle FIFA'nın resmi organizasyon komitesi olan Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim etti.

05.06.2013 09:00

Turnuvanın İstanbul'da oynanacak maçlarına ev sahipliği yapacak olan Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen törene Hyundai Assan ve TFF'nin üst düzey yönetimi katıldı.

Törende konuşma yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan, "Dünyanın dört bir yanında insanları birbirine bağlayan en önemli spor organizasyonuna destek olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Futbolun coşkusunu, heyecanını ve takım ruhunu markamızın felsefesiyle bir bütün olarak yaşıyoruz. Bu yıl, Hyundai'nin dünyadaki en önemli yatırımlarından biri olan İzmit Fabrikamız'ın da kurulu olduğu ülkemizde bu turnuvanın gerçekleştirilecek olması bizim için büyük bir heyecan yaratıyor. Organizasyonun en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için sağladığımız yüksek kaliteye, üstün güvenliğe ve çevre dostu özelliklere sahip modern premium araçlarımızla, futbolun gelecekteki yıldızlarına destek vermek bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu vesileyle tüm Türk halkını ve özellikle de gençlerimizi, 7 şehirde yapılacak maçlara bekliyoruz' dedi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Hyundai 112 Aracı Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement