Infiniti Fx'ten Yeni 3.0 Litre V6 Dizel Motor Infınıtı İstanbul'a İlham Verdi - Son Dakika
Otomobil

Infiniti Fx'ten Yeni 3.0 Litre V6 Dizel Motor Infınıtı İstanbul'a İlham Verdi

Infiniti Fx\'ten Yeni 3.0 Litre V6 Dizel Motor

Infınıtı İstanbul\'a İlham Verdi

Dünyanın En Özgün ve Etkileyici Manzaralarından Birine Sahip Olan İstanbul, 16 Haziran Akşamı Benzersiz Bir Geceye Ev Sahipliği Yaptı. Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve Infınıtı Genel Müdürü Murat Gürünlü'nün Ev Sahipliğinde Düzenlenen Gecede; Akıntıburnu'nun, İstanbul Boğazı'na Tepeden Bakan Gizli Noktası İzzetabad Kasrı'ndan Gökyüzüne Doğru Yükselen Infınıtı Fx 30d Etkileyici Bir Şov Eşliğinde İlk Kez Görücüye Çıktı.

23.06.2010 16:08

iş ve sanat dünyasından 500'ü aşkın davetlinin katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan ıNFıNıTı Orta Avrupa Bölge Direktörü Jürgen Schmitz; gecenin ıNFıNıTı'nin marka ruhunu en iyi şekilde yansıttığını belirterek, ıNFıNıTı tasarımcısı Shiro Nakamura'nın fırça darbesiyle çizdiği ıNFıNıTı eskizini Mustafa Bayraktar'a hediye etti.

2009 Ekim ayında 3.7 litre benzinli versiyonuyla satışa sunulan ınfiniti'nin merakla beklenen dizel motorlu versiyonu gecenin ardından ıNFıNıTı Centre ıstanbul'da satışa sunuldu. ınfiniti FX30d; güç ve sessizliği, ideal yakıt tüketimiyle sunan yeni motoruyla ve 7 vitesli otomatik şanzımanıyla SUV sınıfına yeni bir soluk getirecek.

Marka felsefesi "ilham veren performans" olan, özgün, çarpıcı tasarımı ile dikkat çeken ve sonsuzluk anlamına gelen ıNFıNıTı, adına yakışır bir görsel şölenle konuklarını selamladı. Bayraktar Grubu, Türkiye temsilcisi olduğu ıNFıNıTı'nin lansmanı için kendi yönetim merkezi olan izzetabad Kasrı'nı seçti.

ınfiniti'nin dizel modellerinin ilk kez görücüye çıktığı geceye Bayraktar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar ve ıNFıNıTı Genel Müdürü Murat Gürünlü ev sahipliği yaptı.

ıNFıNıTı Orta Avrupa Bölge Direktörü Jürgen Schmitz; istanbul'un büyüleyici ortamında gerçekleşen davete katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, mekanın ve organizasyonun ıNFıNıTı'nın marka ruhunu en iyi şekilde yansıttığını söyledi. Schmitz, ıNFıNıTı'nin Türkiye pazarına Bayraktar Grubu tarafından getiriliyor olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek; ıNFıNıTı tasarımcısı Shiro Nakamura'nın fırça darbeleriyle çizdiği ıNFıNıTı eskizini Mustafa Bayraktar'a hediye etti.

Özgün tasarımı, benzersiz hikayesi ile Premium otomobil dünyasının yükselen yıldızı ıNFıNıTı'nin marka gecesinde, görsel bir şölen eşliğinde sislerin ve dansçıların arasından istanbul Boğazı üzerinde yükselen ınfiniti FX'in dizel motorlu versiyonu gecenin ardından ıNFıNıTı Centre istanbul'da satışa sunuldu. Spor bir otomobille SUV'un ideal kombinasyonunun harmanlandığı ınfiniti FX modelinde kullanılan dizel motorun farklılık yaratan en önemli özelliklerinin başında hem sessiz çalışması hem de yüksek performansa sahip olması geliyor.

izzetabad Kasrı'nda unutulmaz bir gece…

istanbul'da bir benzeri daha olmayan tarihi izzetabad Kasrı'nda gerçekleştirilen gecede, Banu Kunt ve orkestrası müzikleri ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Dünyaca ünlü saksafon sanatçısı Nathalie ve farklı show koreografileriyle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren keman sanatçısı Canan Anderson'ın sahne aldığı gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar DJ Murat Uncuoğlu'nun çaldığı hareketli ritimler eşliğinde sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Infiniti Fx'ten Yeni 3.0 Litre V6 Dizel Motor Infınıtı İstanbul'a İlham Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement