Karabük'te Araç Manevra Yaparken Şarampole Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Karabük'te Araç Manevra Yaparken Şarampole Uçtu: 1 Yaralı

Karabük-Safranbolu kara yolu Namal Kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, önündeki araca çarpmamak için manevra yapan bir otomobil kontrolünden çıkarak şarampole uçtu. Kazada otomobilde bulunan bir kadın hafif şekilde yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, olay yerinde inceleme başlattı.

16.08.2023 23:35

Otomobil bariyeri kırıp şarampole uçtu: 1 yaralı

KARABÜK - Karabük'te önündeki araca çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü, kontrolünü kaybedip şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Karabük- Safranbolu kara yolu Namal Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Sabahattin B. idaresindeki 78 AJ 381 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerleri kırarak şarampole uçtu. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadın hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi alırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Otomobil sürücüsü Sabahattin B., Safranbolu istikametine seyir halindeyken aynı istikamette seyreden başka bir otomobilin önüne kırması sonucu, çarpmamak için manevra yaptığı sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.

Karabük\'te Araç Manevra Yaparken Şarampole Uçtu: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Karabük'te Araç Manevra Yaparken Şarampole Uçtu: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement