Küçükçekmece'de Kontrolden Çıkan Otomobil Dereye Uçtu - Son Dakika
Otomobil

Küçükçekmece'de Kontrolden Çıkan Otomobil Dereye Uçtu

Küçükçekmece'de bir otomobil kontrolden çıkarak dereye uçtu. İtfaiye ekipleri araçta bulunan 3 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı.

27.08.2023 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de araç dereye uçtu: 8 yaralı

İSTANBUL - İstanbul Küçükçekmece'de ters yönde ilerleyen otomobil aracın çarpması sonucu kontrolden çıkarak dereye uçup ters döndü. Kazada biri çocuk 8 kişi yaralandı.

Küçükçekmece'de bulunan Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden çıkan bir çıkan araç ters yönde seyir halinde olan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil dereye uçarak ters döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde bulunan biri çocuk ikisi kadını çıkarmak için çalışma başlattı. Yaralılar kısa sürede dereden çıkarıldı. Dereden çıkarılanlar ve çarpan araçta bulunan 4 kişi tedavileri yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Kazayı gören motorlu kurye Ali Akdemir, "Alt yoldan sağa yöne doğru dönmek üzereydim. Kırmızı ışık yanıyordu. Kırmızı ışık karşı taraftan yeşile döndüğü gibi doblo hızla sağdan devam etti. Devam ederken de sağ tarafa ters yöne dönmek isteyen kırmızı araca vurarak dereye uçmasına sebep oldu. İkisi de hatalı birisi sağdan hızla hızını kesmeden hızlı gitmesi. Ötekinin de ters yöne girerek ani bir şekilde yola girmesi" şeklinde konuştu.

Küçükçekmece\'de Kontrolden Çıkan Otomobil Dereye Uçtu
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Küçükçekmece'de Kontrolden Çıkan Otomobil Dereye Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement