Maseratı'den Hızlı Paris Sürprizi - Son Dakika
Otomobil

Maseratı'den Hızlı Paris Sürprizi

Maseratı\'den Hızlı Paris Sürprizi

450 Hp'lik "Mc Stradale"ye Sipariş Alımı Başlıyor.

01.10.2010 17:28

İtalyan spor otomobili üreticisi Maserati, 2010 Paris Otomobil Fuarı’nda GranTurismo modelininin 450 HP’lik “MC Stradale” versiyonunu tanıttı. Trefeo GranTurismo MC ve GT4 modellerinden esinlenilerek geliştirilen ve en hızlı, en hafif ve en güçlü Maserati modeli unvanına sahip olan “GranTurismo MC Stradale”, keskin yol tutuş özellikleri ve 300 km/s’yi aşan son hız değeriyle dikkat çekiyor. Avrupa pazarlarında 2011 yılının Şubat ayından itibaren satışına başlanacak olan Maserati Gran Turismo MC Stradele için Türkiye’den de müşteriler sipariş verebilecek.

Maserati GranTurismo MC Stradale, elektronik MC Race Shift vites kutusunun vites değiştirme sürelerini, kullandığı gelişmiş elektronik sistem sayesinde sadece 60 milisaniyeye indirmesiyle dikkat çekiyor. Bu sayede 0-100 km/s hızlanma zamanını 4,6 saniyede tamamlıyor. Bununla birlikte Maserati GranTurismo MC Stradale aynı zamanda, yalınlaştırılmış kokpit paneli düzeninde bir üst seviyeye çıkarılmış Otomatik ve Spor modlarının yanı sıra özel bir Yarış moduna sahip olan Maserati tarihindeki ilk model olmasıyla da ön plana çıkıyor. Arka koltukları çıkarılan Maserati GranTurismo MC Stradale, MC12’den sonra Maserati’nin ilk iki kişilik otomobili unvanını da kazanıyor. GranTurismo MC Stradale ayrıca yeni Brembo karbon-seramik frenler, özel olarak geliştirilmiş Pirelli lastikler, benzersiz bir süspansiyon yerleşimi ile sağlam, çok hafif karbon fiber yarış tipi koltuklardan da yararlanmıştır.

Paris’te ilk kez tanıtılan Maserati’nin yeni sporcu modeli, daha az aerodinamik hava direnci ve daha aerodinamik bastırma kuvveti gibi özellikleriyle çevik bir sürüş performansı sunmayı hedefliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Maseratı'den Hızlı Paris Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fatim? M?mm?dova: Offfff çok güz?l?? 0 0 Yanıtla

Advertisement