AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ten yerel seçim uyarısı - Son Dakika
Politika

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ten yerel seçim uyarısı

2024 yerel seçimlerinde sokağın beklentisini karşılamayan adaylar ile atama usulü belirlenen meclis üyesi adaylarıyla seçime girilirse, 1989 yerel seçimlerinde ANAP ve Özal'ın uğradığı hezimete uğranılacağı uyarısı yapıldı.

08.06.2023 19:06  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından tüm gözler 2024'te yapılacak yerel seçimlere çevrilmiş durumda... Partiler yavaş yavaş yerel seçim havasına girmeye başlarken AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

ÖZAL VE ANAP HATIRLATMASI YAPTI

Paylaşımında yerel seçimde belirlenecek adayların sokağı temsil eden profiller olması gerektiğini belirten Külünk, "Hayat duruştur. Sokakla inatlaşılmaz. Net olarak ifade ediyoruz. 2024 yerel seçimleri hem de her yerde ilçeden ile 14/28 Mayıs'tan çok daha sert geçecek. Eğer sokağın beklentisini karşılamak yerine inatla bizim istediğimiz belediye başkan adayı olacak denirse, sokağın beklentisini karşılamak ve de sokağın temsilcisi olacak profiller yerine atama usulü eş dost hatır esaslı, teşkilatın tarihsel ruhunu yansıtmayan meclis üyesi adayları ile kahraman milletimizin karşısına çıkılırsa kimse unutmasın hiç beklemedikleri tıpkı 1989 yerel seçimlerinde ANAP ve merhum Özal'ın uğradığı hezimete uğranılır" ifadelerine yer verdi.

"BİR KENARA NOT EDELİM"

Paylaşımının sonunda "Bir kenara not olarak düşelim" diyen Külünk, şöyle devam etti: "Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az."

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk\'ten yerel seçim uyarısı

Son Dakika Politika AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ten yerel seçim uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MEHMET AKDENİZ: Sn Külünk yerden göğe kadar haklı ve bir güzel teşhis koymuş artık gözleri önüne baksınlar 5 0 Yanıtla
  • Uğur Yazıcı: Sokak kim abi,sen misin biz miyiz??? 1 2 Yanıtla

Advertisement