22. Dünya Petrol Kongresi'nde 15 Temmuz Şehitleri İçin Saygı Duruşu - Son Dakika
Son Dakika Logo

22. Dünya Petrol Kongresi'nde 15 Temmuz Şehitleri İçin Saygı Duruşu

10.07.2017 12:12

- 22. Dünya Petrol Kongresi'nde 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşuİSTANBUL - 22. Dünya Petrol Kongresi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Başkanlık Seremonisiyle devam ederken,seremoni başlangıcında 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu.

- 22. Dünya Petrol Kongresi'nde 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşu

İSTANBUL - 22. Dünya Petrol Kongresi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Başkanlık Seremonisiyle devam ederken,seremoni başlangıcında 15 Temmuz Şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve beş gün sürecek 22. Dünya Petrol Kongresi'ne katıldı. Kongrenin bugünkü Başkanlık Seremonisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucıc, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve çok sayıda ülkenin temsilcisi katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 22. Dünya Petrol Kongresi'nde 15 Temmuz Şehitleri İçin Saygı Duruşu - Son Dakika


Advertisement