Aday Adayları Gün Yüzüne Çıkma Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aday Adayları Gün Yüzüne Çıkma Başladı

Aday Adayları Gün Yüzüne Çıkma Başladı
02.11.2013 16:45

Yaklaşan Yerel Seçim heyecanı Siirt'te Artarken AKP'den 4 kişinin Aday olduğu, BDP'den ise 9 kişinin aday olduğu öğrenildi

Yerel seçimlere az bir süre kala aday adayları netleşmeye başladı. Siirt'te adayları partilere giderek müracaatta bulunarak bu yarışta kendilerinin de olduğunu açıkladılar.

AKP'den 4 isminin şuana kadar aday adaylığını açıklandığı öğrenirken, BDP'den ise genellikle adayların Genel merkeze müracaat ettikleri öğrenildi. BDP'den Siirt Belediye Başkanlığına aday adayı müracaatında buluna eski DEHAP Genel Başkanı Tuncer Bakırhan BDP Genel Merkezine adaylığını başvurduğu öğrenildi.

AKP tarafında ise hafta sonu 4 kişinin müracaat ettiği bunlar ise Fevzi Sevgili, Yener Tanık, Cemal Silah ve Eşref Tokgöz'ün resmen AKP Belediye Başkanlığına Aday adayı oldukları öğrenildi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Aday Adayları Gün Yüzüne Çıkma Başladı - Son Dakika


Advertisement