AK Parti Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

AK Parti Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

Alifuatpaşa'da seçim irtibat bürosu yoğun kalabalık eşliğinde açıldı.

10.03.2019 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alifuatpaşa'da seçim irtibat bürosu yoğun kalabalık eşliğinde açıldı.

AK Parti Geyve'de ikinci seçim irtibat bürosunu Alifuatpaşa Mahallesi'nde görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın yapıldığı meydan adeta kalabalığı almadı.

"Eksikleri tamamlayacağız"

Açılışta konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, "2014 seçimlerinde yine böyle bir kalabalıkla bizi karşıladınız. Güveninize gösterdiniz. Burada size sözler vermiştik, sözlerimizi tuttuk. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile Geyve'yi yeniden imar edeceğiz. Geyve'nin eksiklerini tamamlayacağız" dedi.

"140 milyon liralık hizmet geliyor"

Alifuatpaşa'ya en iyi hizmeti Cumhur İttifakı'nın sunacağını da ileri süren Kaya, "Güzel Geyve'miz için 22 proje hazırladık. Bu projelerimizin maliyeti 140 milyon lira. Biz bu projeleri Büyükşehir Başkan Adayımız Ekrem Yüce ile birlikte Allah nasip ederse hayata geçireceğiz. Bu iş dava ve gönül işidir. Memleketimizin bekası için çalışmaya, kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Allah nasip ederse Geyve'mizi dünyaya da tanıtacağız. İlçemizin kalkınmasına, istihdama yönelik projelerimiz hazır" diye konuştu.

"Geyve markası"

Açılışa katılan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ise Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya'ya hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Kaya'nın Geyva markası ile ilçeyi Türkiye'ye tanıttığını söyleyen Akar, "Bundan sonra da güzel hizmetlerde bulunacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle daha büyük çalışmalar yapacaktır. Yenikapı'da ülkemizin bekası için kurulan Cumhur İttifakı, girdiği seçimlerden başarıyla ayrıldı. Bu seçim de bir yerel seçim değil, beka seçimidir" dedi.

"Hizmet sevdalısıyız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'de yaptığı açıklamada, "Biz hizmete sevdalıyız. Milletimizin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir düstura sahibiz. İnsan kalbinde ne taşıyorsa onu yapar. Bizler kalbimizde Alifuatpaşa'yı, Geyve'yi, Sakarya'yı taşıyoruz. İnşallah hep birlikte şehrimizi imar edeceğiz. Alifuatpaşa'yı kirazın merkezi haline getirmek için çalışacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Alifuatpaşa Seçim İrtibat Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi
    23:43 Muharrem İnce Gönen'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'in Gönen ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İnce, Gönenlilere hitap ederek diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediğini iddia etti ve Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olduğunu vurguladı.

  • Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu
    23:43 Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Kosova'da temaslarda bulundu

    Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova'ya gerçekleştirdiği ziyarette Kosova yetkilileri, Türk toplumu ve iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca Osmanlı'nın üçüncü padişahı I. Murad'ın türbesini ziyaret etti ve NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü Komutanı ile görüştü. Serim, ziyaretini TİKA'nın iftar programıyla tamamladı ve yarın Prizren ve Mamuşa belediyelerini ziyaret edecek.

  • Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır
    23:42 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır

    Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda, oy kullanılacak okullarda görev yapacak personel ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu
    23:36 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mehmet Selim Kiraz anısına iftar programında konuştu

    Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit savcının emanetine sahip çıkma noktasında mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Tunç, adaletin tecellisi için yapılan fiziksel ve yargı reformlarına değinerek, hukuk fakültelerinde yapılan değişikliklerin savunmayı güçlendireceğine inandıklarını ifade etti.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.


Advertisement