AK Parti Bursa Milletvekili Birkan, Meclis'te Kaydını Yaptırdı - Son Dakika
Politika

AK Parti Bursa Milletvekili Birkan, Meclis'te Kaydını Yaptırdı

AK Parti Bursa Milletvekili Birkan, Meclis\'te Kaydını Yaptırdı

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, TBMM'nin 25. dönemi için Meclis'e giderek kaydını yaptırdı ve mazbatasını aldı.

19.06.2015 13:34  Güncelleme: 13:44

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, TBMM'nin 25. dönemi için Meclis'e gelerek kaydını yaptırdı ve mazbatasını aldı.

Meclis'te kaydını yaptırmasının ardından 7 Haziran seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, "Bizde mazbatamızı aldık. Bugün itibariyle de Meclis'te kaydımızı yaptırdık. Sembolik bir tören. Rozetimizi de taktık, oğlum taktı. Ben gerek siyasi hayatım boyunca, gerek tüm hayatım boyunca buralara gelmemize vesile olan başta eşim olmak üzere anneme, babama, tüm aileme, özellikle avukat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. AK Partililere de teşekkür ediyorum. Çünkü bizi Meclis'e taşıdılar. Onları mahcup etmeyeceğiz. Bursalıları ve tüm Türkiye'deki vatandaşlarıma en iyi hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

"SADECE BURSA'YA DEĞİL, TÜM ÜLKEMİZE HİZMET EDECEĞİZ"

Bursa'da daha önce Büyükşehir Belediye Başkanlık Danışmanlığı görevinde bulunduğunu ve aynı zamanda Bursa Barosu Başkanlığı yaptığını ifade eden Birkan, şunları kaydetti:

"Uzun zamandır siyasetin içindeyim. Gerek belediyeden elde edinmiş olduğumuz yerel tecrübeler Bursa'nın sorunlarına vakıf olma noktasında, gerekse Bursa Barosu Başkanlığı döneminde elde edindiğimiz akademik odalarla ve hemen hemen Bursa'nın tamamına ilişkin sorunlarla hemhal olma, bir de uzun yıllardır siyasetin vermiş olduğu tecrübeyle Bursa'ya hakimiz. Biz Bursa milletvekiliyiz. Sadece Bursa'ya değil, tüm ülkemize hizmet edeceğiz. Bursalılar rahat olsunlar. Diğer siyasi partilerden de seçilen arkadaşlarımla, özellikle en büyük grubu oluşturan AK Partili arkadaşlarımla beraber Bursa'nın sorunlarını bildiğimiz gibi onları çözmek için de elimizden gelen ne varsa göstereceğiz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Bursa Milletvekili Birkan, Meclis'te Kaydını Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement