AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Samsun'da oy kullandı - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Samsun'da oy kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Samsun\'da oy kullandı

Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oy kullanmak için Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulu'na gitti. Karaaslan, seçimin önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceği için 14 Mayıs'ın önemli olduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de Karaaslan'a eşlik etti.

14.05.2023 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu, Samsun'un Atakum ilçesinde kullandı.

Karaaslan, oy vermek için Atatürk Ortaokulu'na geldi. Oyunu 1136 numaralı sandıkta kullanan Karaaslan, daha sonra sandıklardaki görevlilere başarı diledi.

Türkiye'nin güzel bir sabaha uyandığını dile getiren Karaaslan, ülkenin geleceği için 14 Mayıs'ın önemli olduğunu vurguladı.

Demokratik açıdan Türkiye'nin önemli bir eşikten geçtiğini belirten Karaaslan, "Ülkemize, vatanımıza, milletimize seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin sonuçları itibarıyla Türkiye'nin önümüzdeki süreci şekillenecek. İnşallah sandıktan her zamanki gibi milletimizin öngörüsü, teveccühü çıkacak." dedi.

Karaaslan'a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Samsun'da oy kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement