AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

"Halkımız bize güveniyor.

18.03.2014 12:25

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Halkımız bize güveniyor. Bize kumpas kuranlara 30 Mart'ta öyle bir ders verecek ki, göreceksiniz. Ama bunlarda ders alma kabiliyeti de yok" dedi.

Erdem, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile İnönü Mahallesi seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Erdem, 2002 yılında "muhtar bile olamaz" denilen Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin tek başına iktidara geldiğini hatırlattı.

Milletin Erdoğan'a sahip çıktını belirten Erdem, "Gazete manşetlerinde 'muhtar bile olamaz' denilen Genel Başkanımız Erdoğan'ı Başbakan yaptınız. 'Başbakanlık varken niye muhtar yapalım' dediniz" şeklinde konuştu.

Muhalefetin hiçbir şeyden ders almadığını savunan Erdem, şunları söyledi:

"2007 yılında Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine ortaya çıktılar. 'Çankaya'da, eşi başı örtülü olan bir kişi oturamaz' dediler. Biz de 'Halka soralım' dedik. Cumhurbaşkanımızı seçtiniz ve 7 yıldır onurla gururla görevini sürdürüyor. 2008'de her 2 kişiden 1'inin oyunu alan AK Parti'ye kapatma davası açıldı. Bunların oyunu bitmiyor. Olmadı. Başaramadılar. 'Burada dururlar' dedik, yine durmuyorlar. Sokakları köpürtüyorlar. Bu muhalefetin oyunu bitmiyor. Bunların projeleri yok, oyunları var. 2013 yılında ekonomimiz mükemmel, faiz 4,6 ile dibe vurmuş, milyarlarca dolarlık yatırımlarımız sürüyor. Çıldırdılar. Mesele Gezi Parkı değil. Kanal İstanbul'u, üçüncü küprüyü istemiyorlar.

Halkımız bize güveniyor. Bize kumpas kuranlara 30 Mart'ta öyle bir ders verecek ki, göreceksiniz. Ama bunlarda ders alma kabiliyeti de yok."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, 17 ve 25 Aralık'ta hırsızlık ve yolsuzluk iddialarının gündeme geldiğini ifade ederek, "Hırsızlığın, yolsuzluğun olduğu yerde bu kadar hizmet olur mu? Bizler bu oyunları biliriz. Rahmetli Erbakan hocaya da 'Abdestsiz namaz kılıyor' demişlerdi. Şimdi iş yapanlara 'Birilerini zengin etti' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Erdem, 31 Mart'ta bu iftiraların hiçbirinin kalmayacağını belirterek, "Ramazanda yalan söyleyenin bayramda yüzü kızarır" sözünü hatırlatarak, 31 Mart'ta ders almaları gerekenlerin dersini alacağını söyledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement