AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Muhalefet partilerinin amacı, acaba AK Parti'nin yürüyüşünü nasıl durdururuz, Tayyip Erdoğan'ın itibarını nasıl sarsarız, millet nezdindeki itibarını nasıl zedeleyebiliriz? Halbuki bu seçim 'ben daha iyi belediye hizmeti verebilirim' yarışı şeklinde olması lazım" dedi.

22.03.2014 13:50

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Muhalefet partilerinin amacı, acaba AK Parti'nin yürüyüşünü nasıl durdururuz, Tayyip Erdoğan'ın itibarını nasıl sarsarız, millet nezdindeki itibarını nasıl zedeleyebiliriz? Halbuki bu seçim 'ben daha iyi belediye hizmeti verebilirim' yarışı şeklinde olması lazım" dedi.

Şahin, partisinin il başkanlığınca restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kente en son TBMM Başkanlığı döneminde geldiğini, milletvekilliğini yaptığı Karabük ile Bartın'ın sadece komşu değil, kardeş iller olduğunu söyledi.

İki kentin huyunun, suyunun, benimsediği değerlerin birbirine benzediğini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Seçimlere bir hafta kala tekrar sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Milletçe seçime gidiyoruz. Bu, yerel seçim. AK Parti olarak 3. kez yerel seçimlere giriyoruz. Bu seçim diğerlerine göre biraz farklı. Temposu, aksiyonu yüksek bir seçim olacak. Aslında belediye seçimlerinde projelerin yarışması lazım. Siyasi parti temsilcileri, halkın karşısına çıkıp, 'Biz belediyeyi alırsak, diğer siyasi partilerden farklı olarak şu projeleri ortaya koyacağız' demesi lazım."

Şahin, seçimlere doğru giderken seçim beyannamesini açıklayan tek partinin AK Parti olduğuna işaret ederek, "Diğer siyasi partilerin hiçbiri 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili seçim beyannamesi ortaya koymadı. Biz hizmet siyaseti, onlar kaset siyaseti yapıyor. Hizmet siyaseti başka, kaset siyaseti başka. Muhalefet partilerinin amacı, acaba AK Parti'nin yürüyüşünü nasıl durdururuz, Tayyip Erdoğan'ın itibarını nasıl sarsarız, millet nezdindeki itibarını nasıl zedeleyebiliriz. Halbuki bu seçimin 'ben daha iyi belediye hizmeti verebilirim' yarışı şeklinde olması lazım" diye konuştu.

- "Anketlere göre AK Parti birinci"

Şahin, anketlerin AK Parti'nin bu seçimlerden de açık ara birinci çıkacağını gösterdiğini belirtti.

Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"AK Parti'nin iki güçlü yanı var. AK Parti, isminden de belli olduğu gibi dürüst siyaset yapan bir partidir. İkincisi, AK Parti, çok güzel hizmetler yapıyor. Her alanda yaptığı hizmetlerle ülkenin çehresini değiştirdi. Daha önceki hükumetler tarafından yapılan hizmetlerle AK Parti'nin hizmetlerini kıyaslayınız. Arada çok büyük fark olduğunu göreceksiniz. Ülkenin ekonomide, kalkınmada yakaladığı bu ivme, AK Parti'ye puan kazandırıyor. Bu millet beğenmediği siyasi partileri sandıktan aşağı itmesini hep bilmiştir."

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan'ın Şahin'e tel kırma işlemeli çay tepsisi hediye ettiği toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay ile partililer katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement