AK Parti'li Üstün Kerkük Türkmenlerini Andı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Üstün Kerkük Türkmenlerini Andı

AK Parti\'li Üstün Kerkük Türkmenlerini Andı

Gümüşhane AK Parti Milletvekili Feramuz Üstün, Kerkük Türkmenleri'nin Şehit edilişinin 54. yıl dönümü anma programına katıldı.

15.07.2013 09:40  Güncelleme: 10:12

Gümüşhane AK Parti Milletvekili Feramuz Üstün, Kerkük Türkmenleri'nin Şehit edilişinin 54 . yıldönümü anma programına katıldı.

Irak'ta 1959 yılında yapılan saldırılarla şehit edilen Kerkük Türkmenleri'nin şehadetlerinin 54. yıl dönümü vesilesiyle Ankara Keçiören Irak Türkmen Şehitleri Anıtında anlamlı bir program düzenlendi. Düzenlenen Programa Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Irak Türkmenleri Dernek Başkanı Mahmut Kasapoğlu, Eko Avrasya Dernek Başkanı Hikmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Keçiören Belediyesi Birim Müdürleri ve Kerkük ten gelen misafirler katılım gösterdi.

Programda konuşan Milletvekili Feramuz Üstün, "Umuyorum Bu Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında Dünya üzerinde yaşayan bütün Müslüman Türkler'in sıkıntıları sona erer ve insanca yaşam koşullarına sahip olurlar. Bu uğurda da bize düşen bir olmak birlik olmak güçlü olmak ve var olan gücümüzle yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım etmek olmalıdır. Ülkemizde bir çok insanımız Doğu Türkistan'da, Irak'ta Balkanlar'daki Müslüman Türk kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektiğinden haberi bile yok. Bu sebeple bizlerin öncelikle bu konularda duyarlılık oluşmasına ve insanlarımızın bilgilendirilmesine katkı sağlamamız lazım" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Üstün Kerkük Türkmenlerini Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement