AK Parti İzmir İl Başkanlığının toplantısı sona erdi - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir İl Başkanlığının toplantısı sona erdi

AK Parti İzmir İl Başkanlığının toplantısı sona erdi

AK Parti İzmir İl Başkanlığının yürütme kurulu ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği iki günlük toplantısı tamamlandı.

04.06.2022 12:31  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanlığının yürütme kurulu ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği iki günlük toplantısı tamamlandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yaptığı yazılı açıklamada, toplantıda çeşitli kararlar aldıklarını belirtti.

Bu kararların 3 başlıkta toplanabileceğini aktaran Sürekli, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"İzmir'in genel ve yerel ihtiyaçlarında, sorunlarında çözüme giden yollar, teşkilat çalışmalarımız ve planlamalar, 2023 hedefine doğru yol haritamız. İzmir için, halkımız için ve teşkilatımızı daha etkin kılacak önemli kararlar verdik. Dev eserler için karınca gibi çalışmak gerekiyor ki 20 yılımız bunun kanıtı. İzmir hazır olsun. Önümüzdeki kısa dönemde onlarla birlikte hayatı kolaylaştıracak, iz bırakacak paylaşımlarda bulunacağız. Aldığımız kararlar yenilik ve gelişme getirecek."

Sürekli, İzmir'de 15 bin yeni üye sayısını 50 bine çıkarmayı hedeflediklerini, "Gönül kapısı" ziyaretleriyle özellikle yaşlılar, engelli vatandaşlar, şehit ve gazi aileleri, bakıma muhtaç vatandaşların ziyaret edileceğini belirtti.

Partide daha önce görev yapanlara aktif görev verileceğini, AK Parti belediyelerinin başarılarının duyurulacağını kaydeden Sürekli, dijital platformları daha aktif kullanacaklarını, bu doğrultuda "Siyaset 5.0 Projesi"ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Sürekli, il ve ilçe teşkilatlarında e-arşiv'e geçileceğini, e-teşkilat sisteminin kurulacağını, oluşturulacak Strateji Geliştirme Merkezi ile kenti için yeni stratejilerin üretileceğini, dijital dünyanın her alanda olduğu gibi siyasette de en tercih edilen mecrası haline gelen metaverse teknolojisinin kullanımı hakkında da çalışmalar yapılacağını kaydetti.

Bugünün dünden iyi olduğunu, yarının bugünden daha iyi olacağına inandığını aktaran Sürekli, "İçinden geçtiğimiz zorlu sürecin getirdiklerini büyük fedakarlıklarla göğüsleyen milletimizin yanındayız. Yine birliğimiz kazanacak. Yine Türkiye kazanacak. Yine İzmir kazanacak. Ülkesini ve yaşadığı yeri seven kimse aksini söyleyemez. Hizmetin adresi AK Partidir. Bu gerçeklik, 20 yılla sabittir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir İl Başkanlığının toplantısı sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması
    22:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen ataması açıklaması

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz, Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor." ifadelerini kullandı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık
    22:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e kapılarının açık olduğunu belirtti. Erdoğan, ziyaretleri halinde bir araya gelip konuşacaklarını ifade etti.

  • Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak
    22:25 Soma Belediyesi Makam Araçlarını Satışa Çıkaracak

    Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, önceki dönemdeki makam araçlarının satılacağını açıkladı. Belediye personelinin araçları özel işlerde kullanıldığı için satışa çıkarılacak olan araçlar yerine yeni makam araçları alınmayacak.

  • Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı
    22:15 Alanya Belediyesi'nin 1 Milyar TL Borcu Ortaya Çıktı

    Alanya Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında CHP'den seçilen Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, belediyenin borç listesini ve aylık gelir gider dengesini ana binaya astı. Listeye göre Alanya Belediyesi'nin toplamda 1 milyar 122 milyon 258 bin 556 TL borcu bulunuyor.

  • Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti
    22:11 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Değişti

    Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç'ın görevden ayrılmasının ardından yerine Karaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır atandı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.


Advertisement