AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal; "Bunun Adı Pişkinlik" - Son Dakika
Politika

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal; "Bunun Adı Pişkinlik"

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal Sert Çıktı. Karal "Sayın Durak'ın Yöntemi Hizmet Üretemeyenlerin Tek Çıkış Yoludur" Dedi.

02.12.2008 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyakalının yerel seçimlerden önce Cevat Durak’ın vaat ettiği ve yapamadıklarını sorduğunu dile getiren Mehmet Karal şunları söyledi :

“Karşıyaka’lı size vaat ettiğiniz ve yapamadıklarınızı soruyor, siz ise broşür bedelini kimin karşıladığını soruyorsunuz. CHP den aramıza katılan bir kardeşimiz broşürün bedelini üstlenmiştir. Dahası sizi bugüne taşıyan, siyasetteki yol arkadaşlarınızla beraber bu çalışmaları yürütmekteyiz.Yani bir konsensus söz konusu.Söz konusu olan Karşıyaka olunca onun sevdalıları parti gözetmeksizin arkasına, sağına soluna, bakmadan öne atılabiliyor.

Yaptıklarınızı ve yapamadıklarınızı her Karşıyakalıya duyurana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Şimdi soruyorum;

- Bostanlı pazaryeri yolsuzluğu ile ilgili halen tutuklu bulunan Karşıyaka Belediye Spor Kulübü Başkanı ve CHP Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi N.A ile Karşıyaka Belediyespor Kulübü Antrenörü M.S’nin neden tutuklandıklarını Karşıyakalıya açıklar mısınız?

-Bostanlı semt sakinlerine siz bunumu vaad etmiştiniz. orayı yeşil alan yapacağınızı mı?

Pişkince broşürü nasıl bastırabildiğimizi soruyorsunuz.

Meclis tutanaklarınızı inkar mı ediyorsunuz?

Ben Bayraklı Bölgesinde kalan tesislerin Kent A.Ş’ye kiralandığını hatta inşaatı dahi tamamlanmayan kafetaryanın bile kiralanmasının meclis onayından geçtiğini görmekteyiz. Tutanakları basın mensuplarına ve Karşıyakalılara dağıtacağım. Cevaben işçi haklarını korumak için bu kiralamaları yaptığınızı söylüyorsunuz.

Acaba aynı hakları koruma mücadelesi verirken mi arkadaşlarınız tutuklandı?

-Biz de sizin matbaa giderlerinizi merak ediyoruz. Belediyemizin matbaa hizmetlerini kime yaptırmaktasınız?

Yılmadan yorulmadan mücadelemiz sürecektir. Neden AK Parti’de olduğumuzu soran arkadaşım; yakında aynı soruyu CHP’li arkadaşlarına da soracaksın. Hepimiz hizmet için buradayız yani biz 5 yılda değil 2 ayda alt geçit yapabilen belediye istiyoruz, biz de metroya binmek istiyoruz. Yani anlayacağınız. Biz yalnızca vaad değil Denizli’deki Antalya’daki hatta Buca’daki gibi kente vizyon kazandırabilecek belediyeciliğin peşindeyiz”

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Mehmet Karal; 'Bunun Adı Pişkinlik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement