AK Parti kulislerinde gündem olacak sözler! Melih Gökçek: AK Parti hata yapmasaydı Ankara'yı alamazlardı - Son Dakika
Politika

AK Parti kulislerinde gündem olacak sözler! Melih Gökçek: AK Parti hata yapmasaydı Ankara'yı alamazlardı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yerel seçimler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gökçek, partisinin Mehmet Özhaseki'yi aday göstermesinin yanlış olduğunun altını çizerek "AK Parti'nin hatasıydı, yoksa alamazlardı. Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim, ezer ezer atarım" sözlerini söyledi.

20.02.2022 16:45  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek'in 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili partisine yönelik öz eleştirisi dikkat çekti. Gökçek, partisinin seçimleri kendi hatası yüzünden kaybettiğini ve Mehmet Özhaseki'ye zamanında uyarı yapmasına rağmen bu uyarıları dikkate almadığını anlattı.

"MANSUR YAVAŞ'I EZE EZE YENERDİM"

"AK Parti hata yapmasaydı Ankara'yı alamazlardı" diyen Gökçek, "Bugün ben Mansur'la karşı karşıya geleyim ezer ezer atarım. Özhaseki aday oldu kendisine de söyledim, 7 puan geridesin dedim. 6 tane öneride bulundum, bunları yaparsan toplamı 15 puan dedim. Sadece 4'ünü alsan bile öne geçersin dedim. Ağzı kulaklarına vardı ama dediğimi yapmadı" ifadelerini kullandı.

AK Parti kulislerinde gündem olacak sözler! Melih Gökçek: AK Parti hata yapmasaydı Ankara\'yı alamazlardı

Son Dakika Politika AK Parti kulislerinde gündem olacak sözler! Melih Gökçek: AK Parti hata yapmasaydı Ankara'yı alamazlardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Caner kayalı: Ankarayı da,İstanbul'u da CHP kazanmadı.AKP hediye etti.Daha doğrusu sayın Erdoğan hediye etti.Hiç olmazsa bekle seçim olsun tekrar al İstanbul'u ,Ankarayı ve sonra görevden al o dediğin isimleri il genel meclislerine seçtir oturt o koltuklara.Zaten hizmet yapmaya başlamış olsalardı onlara kimse yabancılık çekmezdi.Bu gün Ziyanın yerinde Binalı Yıldırım'ın olduğunu düşünün. İstanbul'u şaha kaldırırdı.Sayın Erdoğan dan sonraki en güvenilir lider, birikimi ve bilgeliği ile sayın Yıldırım dır. 9 21 Yanıtla
  • james dean: 1994 yılında biz hata yapmasaydık sen Ankara Belediye başkanlığını rüyanda görürdün. 12 8 Yanıtla

Advertisement