AK Parti'li Ayalan'dan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Ayalan'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti\'li Ayalan\'dan Seçim Değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, Bu Seçim Sonuçları ile Şımarmayacaklarını Söyledi.

23.07.2007 15:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, bu seçim sonuçları ile şımarmayacaklarını söyledi.

Tokat'ta yüzde 52 oyla Meclis'e 5 milletvekili taşıyan AK Parti'de sevinç yaşanıyor. Gece yapılan kutlamaların ardından il binasında yapılan basın toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayalan, Meclis'le tanışmaya hazırlanan AK Parti'nin yeni Tokat Milletvekilleri Osman Demir, Hüseyin Gülsün ve Dilek Yüksel'le birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Elibol ve AK Parti İl Başkanı Eyüp Akın da katıldığı toplantıya

partililer yoğun ilgi gösterdi. Ayalan, milletin feraset sahibi olduğunu ve sağduyusunu bir kez daha ispat etmiş olduğunu ifade ederek, "Seçim sonuçları bizim beklediğimiz ama birilerinin beklemediği gibi cereyan etmiştir. Türkiye'de milletten başka gücün olmadığını, milletin en doğru kararı verdiğini herkese ama herkese göstermiştir. Biz bu seçim sonuçları ile şımarmayacağız. Milletimize ve memleketimize daha çok nasıl hizmet edebiliriz bunun yollarını arayacağız" dedi.

Bakanlık beklentisinin olup olmadığının sorulması üzerine Ayalan, "Bütün milletvekili arkadaşlarımızın arzusu 'bakan' olmaktır. Ama benim işgal ettiğim makam bakanlıktan daha az bir makam değildir. Biz kendi nefsimiz için istediğimiz şeylerden öte bu istediğimiz makamı Tokat'a hizmet için ne kadar kullandığımız önemlidir" diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili olarak 5. sıradan seçilen Dilek Yüksel ise kadın milletvekili olarak kente hizmet gelebilmesi için var gücüyle çalışacağını kaydetti.

(Nİ-SA-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Ayalan'dan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement